Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noul Razer Kiyo Pro, un webcam cu conexiune USB ce utilizează un Senzor Adaptiv de Iluminare pentru a obține cea mai bună calitate vizuală din industrie, chiar și în condiții de lumină slabă. Prin utilizarea unui senzor CMOS ultra-sensibil împreună cu tehnologia STARVIS™*, noul Kyio Pro oferă o calitate video de nivel profesional în orice conferință sau sesiune de streaming.

În contextul actual, în care lucratul de acasă a devenit o parte importantă a vieții mediului profesional, cererea pentru o calitate vizuală imbunătățită în timpul apelurilor video este mai mare ca oricând.

Camerele integrate în laptopuri nu dispun de rezoluția și rata de cadre necesare într-o videoconferință cu aspect profesional, iar majoritatea dispozitivelor de tip webcam au dificultăți majore atunci când se confruntă cu situații în care iluminarea nu este ideală. De aceea, imaginile devin întunecate și neclare, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra unei prezentări într-un mediu profesional. Razer Kiyo Pro rezolvă toate aceste probleme prin intermediul unui Senzor Adaptiv de Iluminare de înaltă performanță, furnizând imagini de înaltă calitate în aproape orice condiții de iluminare.

”Atât pentru conferințe video cât și pentru streaming, claritatea și fluiditatea imaginilor transmise reprezintă o parte vitală a întregii experiențe,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. ”Kiyo Pro, cu ajutorul performanțelor sale incredibile în condiții de iluminare slabă, este un webcam ideal atât pentru cei care lucrează de acasă și doresc să-și impresioneze clienții și colegii, cât și pentru streamerii care vor să le ofere privitorilor o imagine luminoasă și saturată, care să-i atragă și mai mult.”

Tehnologie avansată. Fidelitate absolută.
Inima noului Kiyo Pro este senzorul CMOS avansat de tip 1/2.8, cu tehnologie STARVIS™ încorporată. STARVIS™ este o tehnologie de retroiluminare a pixelilor, și este utilizată adesea în senzori CMOS dedicați camerelor de supraveghere, pentru a crea imagini de înaltă calitate folosindu-se de un spectru larg de lumină, de la cea vizibilă până la regiunea de infraroșu apropiat. Grație integrării acestei tehnologii în Kiyo Pro, apelurile video vor avea o imagine clară și luminoasă, chiar și într-o varietate largă de condiții de iluminare specifice lucrului de acasă, precum încăperile slab iluminate, iluminarea dură, iluminarea din spatele subiectului sau efectiv iluminarea oferită de monitorul laptopului.

Kiyo Pro este capabil să ofere semnal Full HD 1080p 60FPS necomprimat, oferind astfel o fidelitate vizuală și un grad de detaliu de neîntrecut. Modul HDR 30FPS crește intervalul dinamic al imaginii, ajustând în timp real zonele subexpuse sau pe cele supraexpuse. Astfel, întreaga suprafață a imaginii va avea o iluminare uniformă și culori bine definite, chiar și în condiții grele de iluminare din spate, care în mod normal ar fi prezentat subiectul sub forma unei siluete întunecate.

Noua cameră Kiyo Pro dispune de un obiectiv cu unghi larg și 3 opțiuni de câmp vizual: 103°, 90° sau 80°. Pe modul 103°, unghiul este destul de larg încât să poată fi încadrați mai mulți colegi în timpul unei videoconferințe. În cazul unui streamer, acest tip de unghi le va permite fanilor să vadă mai clar anumite activități ce necesită mai mult spațiu de desfășurare. Modul de vizualizare 80° este perfect pentru un cadru profesional în care este vizibilă doar fața, iar în cazul unui streamer de gaming acesta este modul perfect pentru fereastra de tip facecam.

Flexibil și rapid

Kiyo Pro prezintă o gamă largă de funcții suplimentare ce îi permit să se adapteze la orice set-up, în orice situație. Cu multiple posibilități de a fi montată pe monitor, pe masă sau pe un trepied, Camera Kiyo Pro poate fi poziționată în locul perfect pentru streaming, indiferent de spațiul disponibil. Unghiul larg de vizualizare și montura de trepied fac din Kiyo Pro soluția ideală pentru conferințe de grup, iar matricea de microfoane omnidirecționale ce captează semnal stereo pe 16 biți va asigura claritatea vocilor tuturor participanților la întâlnire.

Pentru o performanță vizuală maximă, necomprimată, Kiyo Pro folosește o conexiune USB 3.0 ce furnizează un semnal de 5GB/s. Pentru momentele când camera nu este utilizată, în pachet este inclus și un capac cu rol de asigurare a protecției vieții private, ce are și rolul suplimentar de a proteja obiectivul camerei.

* STARVIS™ este o marcă înregistrată a Sony Corporation.

DESPRE KIYO PRO

Specificațiile camerei

• Tip conexiune: USB3.0
• Rezoluția senzorului: 2.1 Megapixeli
• Rezoluții video: 1080p @ 60/30/24FPS / 720p @ 60FPS / 480p @ 30FPS / 360p @ 30FPS
• Encoding video: H.264 codec
• Rezoluția fotografiilor: 1920×1080
• Opțiuni de personalizare a calității imaginii: Da
• Câmp vizual diagonal (FOV): 103°, 90°, 80°
• Tip de focalizare: Automată
• Opțiuni de montaj: Plăcuță ajustabilă L-shape sau trepied (nu este inclus)
• Lungimea cablului: cablu împletit, 1,5 metri

Specificațiile microfonului

• Canale: Stereo
• Codec audio: 16bit 48KHz
• Model de captare: Omnidirecțional
• Senzitivitate: -38dB

Cerințe de sistem

• PC cu un port USB disponibil
• Windows® 8 (sau mai recent)
• Conexiune Internet
• 500 MB disponibili pe unitatea de stocare
• Compatibil cu Open Broadcaster Software și Xsplit

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

209,99 Euro

Disponibil acum pe Razer.com. Kiyo Pro va fi disponibil și în oferta partenerilor retail autorizați în primul trimestru al 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.