Un Predator Polițist? Cine s-ar fi gândit la asta? Ultimate Enforcer Predator face parte dintr-un pachet de 2 figurine Predator de la NECA, alături de Predator Bad Blood, ambele de 16cm, personajele având ca sursă de inspirație seria de benzi desenate de la Dark Horse, “Predator Bad Blood” lansată în anii 1993-1994 care spune povestea lui Enforcer Predator – un polițist care se ocupă de Yautja care devin Bad Bloods.

Cele două figurine vin cu două capete interschimbabile: Bad Blood cu o variantă cu mască și Enforcer cu un cap fără mască (folosind mold-ul de la Jungle Hunter Predator). Ambele au peste 25 de puncte de articulație, iar Enforcer are ca accesorii un disc de aruncat care poate fi agățat de piciorul drept al acestuia, o mână cu palma deschisă, o suliță extinsă deja și backpack-ul cu plasma caster.

Ca și sculpt și paint, nu am reproșuri, NECA mereu surprinde fanii cu aceste două elemente, fiind mereu atuurile firmei. Figurina este foarte bine articulată, folosind noul sistem de articulații care au fost introduse prin figurinele Predator din filmul Alien vs. Predator din 2004. Ce-i drept, are niște mici restricții în zona umărului stâng și cotul stâng, având acele tuburi care conectează armura de la mână. Picioarele nu se pot întinde la maximum în față din cauza materialului cauciucat din zona bazinului corpului, dar e destul de flexibil pentru a permite niste poze faine. Ca și în calitate de QC, o problemă minoră am cu această figurină, asta fiind ghearele de pe antebrațul drept sunt cam îndoite și înțepenite, dar nu este un deal breaker pentru mine.

De-ajuns cu vorba, să-l vedem pe Ultimate Enforcer Predator Out in the Wild:

Radu Ionuț

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.