Razer anunță un plan pe 10 ani pentru protejarea mediului înconjurător

Ca parte a inițiativei #GoGreenWithRazer, Razer a trasat un plan de sustenabilitate pe 10 ani și adună comunitatea pentru a contribui împreună la scopul comun.

0
557
Ascultă acest articol


Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat astăzi un angajament de lungă durată și un plan concret de acțiune în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător de către Razer în următorii 10 ani. Sub deviza #GoGreenWithRazer, programul va contribui la conservarea naturii și la protejarea mediului – asigurând astfel o lume mai curată și mai verde pentru generațiile viitoare.

Noile obiective includ utilizarea de energie 100% regenerabilă până în 2025, utilizarea materialelor reciclate sau reciclabile în toate produsele Razer până în 2030 și atingerea statutului de companie 100% neutră din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2030. Ca parte a acestei mișcări, Razer încurajează și comunitatea – tineri, mileniali și membri ai Generației Z, să contribuie la un viitor mai bun, prin mai multe inițiative ecologice. Printre acestea se numără și inițiative ce au ca scop conștientizarea amprentei ecologice a fiecăruia și încurajarea reciclării.

„Campania #GoGreenWithRazer condusă de mascota noastră Sneki Snek, a generat un grad incredibil de susținere din partea comunității Razer”, a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer. „Conștientizarea impactului asupra mediului este incredibil de importantă. De aceea, Razer a definit un plan de sustenabilitate prin care continuă să lupte împotriva schimbărilor climatice și de mediu. Suntem hotărâți să facem lumea un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.”

Construirea unei organizații verzi

Pe măsură ce brandul crește și evoluează, Razer va explora oportunitățile de a integra planurile de durabilitate în cultura companiei și în mentalitatea angajaților săi. Cu scopul de a construi o cultură a îngrijirii planetei, Razer se angajează să reducă și să elimine utilizarea materialelor plastice de unică folosință în toate birourile sale, pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, pentru a conserva bio-habitatele, dar și pentru a deveni o organizație 100% neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în anul 2030.

Acolo unde reducerea sau regenerarea nu vor fi posibile, Razer va restabili echilibrul ecologic prin investiții în silvicultură și în alte proiecte cu impact pozitiv asupra mediului.

În acest moment, biroul european al Razer din Hamburg, Germania este deja alimentat cu energie regenerabilă, iar același lucru se va întâmpla și la noul sediu central Razer SEA din Singapore, care va fi inaugurat în curând. Până în anul 2025, toate birourile globale vor fi alimentate cu energie 100% regenerabilă.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Organizației Verzi Razer, consultați acest link.

Produse regândite pentru un impact redus

În calitate de brand de periferice de gaming, produsele hardware reprezintă cel mai important element al afacerii Razer. Din acest motiv, Razer își propune să reducă impactul proceselor de producție asupra mediului.

După o analiză a produselor, ambalajelor și operațiunilor sale, Razer se va asigura că toate produsele vor putea fi reciclate cu ajutorul brandului până în anul 2025. Această inițiativă include eliminarea și reciclarea produselor Razer atât de către clienți, cât și de către distribuitorii globali. Razer încurajează clienții să returneze vechile lor periferice Razer la orice RazerStore din lume pentru reciclare gratuită.

De asemenea, Razer va implementa proceduri stricte de eliminare a deșeurilor în birourile și centrele de reparații globale și se va angaja să utilizeze materiale reciclate sau reciclabile pentru toate produsele până în anul 2030. Hardware-ul produs de Razer va încorpora materiale plastice PCR și va adera la un design ecologic, inclusiv ambalaje biodegradabile, certificate FSC.

Razer își propune să adere la cele mai bune standarde și practici din industrie și să asigure validarea acestora prin intermediul organismelor de certificare stabilite. De asemenea, Razer se va asigura că elimină e-deșeurile în mod responsabil, în conformitate cu reglementările locale și internaționale de mediu, siguranță și sănătate.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Produse Verzi Razer, consultați acest link.

Sărbătorirea unei comunități verzi

Organizația Razer este mândră să facă parte dintr-un ecosistem caracterizat de incluziune și solidaritate. În calitate de lider în comunitatea de gaming, Razer se angajează să-și valorifice influența și să adune jucătorii din întreaga lume pentru a contribui la cauza ecologică a mărcii.

Mai mult, Razer va adopta #GoGreenWithRazer ca un obiectiv global de responsabilitate socială corporativă pentru a împuternici și încuraja comunitatea să contribuie și să susțină mișcarea verde globală, avându-l drept lider al mișcării pe Sneki Snek, mascota de sustenabilitate extrem de populară a Razer.

Ca rezultat al succesului răsunător al parteneriatului dintre Razer și Conservation International, Razer și-a asumat recent noi ținte privind salvarea de copaci, noua țintă fiind aceea de 1.000.000 de copaci. Acest obiectiv va fi atins prin vânzarea de plușuri Sneki Snek și a altor produse prietenoase cu mediul. Pentru a sprijini eforturile fanilor, Razer va anunța noi produse din seria Sneki Snek la fiecare 250.000 de copaci salvați. Fiecare produs Sneki Snek vândut protejează 10 copaci și contribuie astfel la uriașul nou obiectiv de 1 milion de copaci salvați.

Împreună cu Razer, Conservation International asigură protecția copacilor din zeci de păduri din întreaga lume, cum ar fi Costa Rica, Ecuador, Surinam, Brazilia, Madagascar și Indonezia – printre multe altele.

În acest moment, Razer a salvat deja aproximativ 170.000 de copaci. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de campanie Sneki Snek.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Comunității Verzi Razer, consultați acest link.

Investiții într-un viitor mai verde

Ca parte a eforturilor Razer de a încuraja sustenabilitatea în rândul comunității de tineri, millennials și Gen Z, Razer va sprijini și va investi în startup-uri de mediu și durabilitate. Razer va activa zVentures, divizia de investiții corporative a Razer, pentru a alimenta creșterea acestor start-up-uri și a oferi un viitor mai bun comunității sale.

Razer va folosi, de asemenea, ecosistemul său unic de hardware, software și servicii pentru a realiza parteneriate cu aceste startup-uri în scopul desfășurării unor inițiative ecologice comune, pentru a satisface nevoile de mediu ale generației următoare.

Pentru mai multe informații despre inițiativa Investițiilor Verzi Razer, consultați acest link.

Razer va depune eforturi pentru extinderea campaniei sale #GoGreenWithRazer și se va strădui să facă mai mult pentru mediul înconjurător, astfel încât să creeze o lume sigură pentru toți cei care se joacă. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.razer.com/go-green.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.