Ascultă acest articol


Razer a anunțat căștile de gaming Razer Kraken V3 X. Bazându-se pe punctele forte ale celor mai bine vândute căști , Razer Kraken X, noile Razer Kraken V3 X au fost proiectate pentru sesiuni prelungite de gaming, oferind confort sporit, difuzoare îmbunătățite și iluminare Razer Chroma™ RGB pentru o experiență de gaming completă.

Echipate cu difuzoare Razer TriForce 40 mm, tehnologie patentată care a debutat cu familia de căști destinate sporturilor electronice, Razer BlackShark V2, dar și sunet Surround 7.1, noile Razer Kraken V3 X oferă o experiență audio superioară.

Datorită Razer HyperClear Cardioid Mic, căștile asigură o comunicare clară și fără interferențe pe durata sesiunilor de joc. Având o greutate de doar 285 g, cu o combinație de material textil spumă cu memorie pentru cupe, jucătorii se vor bucura de confort sporit chiar și pe durata sesiunilor de gaming prelungite.

Razer Kraken V3 X sunt cele mai accesibile căști din portofoliul Razer compatibile cu Razer Chroma™ RGB, sistemul de iluminare dezvoltat de Razer care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori, putând astfel să personalizeze zona de iluminare aferentă cupelor pentru o experiență cu adevărat captivantă.
Pentru mai multe detalii vizitați razer.com/krakenv3x.

Noile Razer Kraken V3 X oferă confort de lungă durată, datorită greutății reduse, dar și o experiență audio superioară.

Sunt diponibile acum de pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor autorizați, la prețul de 79,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.