Ascultă acest articol


După discuții purtate online asupra Comics Mystery Box-urilor s-au format, cumva, două tabere, una foarte încântată de inițiativă și alta împotrivă. Balanța poate că totuși este echilibrată în argumente, din categoria celor Pentru fiind în mare parte începătorii în ale benzilor desenate pentru că au șansa să testeze ce gen de povești, personaje, ilustratori le plac înainte de a porni o serie de la primul număr, spre exemplu, iar cei Contra spunând că CMB-urile sunt doar o modalitate a magazinelor/producătorilor de a vinde comics care nu se cumpără, sau mai vechi. Acum fiecare are putere de decizie și poate face alegerea pe care și-o dorește.

Noi suntem în tabăra celor Pentru Comics Mystery Box pentru că ne plac surprizele și poate că și noi, chiar dacă nu suntem tocmai noobi am vrea să încercăm și altceva sau poate am devenit nostalgici în ceea ce privește benzile desenate vechi. De această dată cei de la SuperErou.ro ne-au propus să dezvăluim benzile desenate surpriză a două pachete CMB, una cu 4 exemplare și una cu 7.

Pachetele sunt foarte frumos ambalate și sigilate, dar și bine protejate printr-un carton – ca un fel de chenar care ne lasă să vedem parțial una din comics-urile incluse, iar pe spate avem câteva detalii unde ni se explică, după cum spuneam și eu mai sus “să descoperim titluri noi sau pentru a începe o nouă colecție” și suntem asigurați că nu vom întâlni duplicate. Putem nimeri, de asemenea, un comic cu o valoare mai mare decât a unui exemplar normal, un variant cover sau o ediție specială. Tot pe spate aflăm că “unele pachete includ titluri noi, publicate după anul 2000 și chiar și titluri curente”.

Odată ce desfacem cutia avem, pentru stabilitate și un carton tare pentru a păstra conținutul în cea mai mare siguranță și bineînțeles, comics-urile.

În acest articol vom desface pachetul cu “4 Awesome Comics!” (48 lei) și înainte de a trece mai departe în articol vă invităm să vedeți montajul nostru video de dezvăluire a surprizelor:

După cum ați văzut în clip, surpriza a fost foarte mare căci pe lângă banda desenată care se vedea parțial în cutie, de unde se distingea a fi ceva Marvel Comics, am nimerit și o serie scurtă completă de 3 numere cu ceva… diferit decât super-eroii care abundă comics-urile de pretutindeni. Așadar să le luăm pe rând.

Marvel The Cross-Time Caper Excalibur #14 (Part 3: Too many heroes) a debutat din noiembrie 1989 și are pe ambele coperte un desen care se completează în care este reprezentată lupta mai multor eroi. De ilustrația copertei și al comics-ului s-au ocupat Paul Neary și Alan Davis, iar de poveste Chris Claremont unde-i vom întâlni atât pe Avengers, cât și pe Inhumans și Fantastic Four, printre alții.

Celelalte 3 comics-uri sunt seria completă The Frankenstein/Dracula War lansată de Topps în 1995, scrisă de Roy Thomas, ilustrată de Jean-Claude St. Aubin cu copertele realizate de Mike Mignola.

Una peste alta a fost o captură excelentă și sper să vă fi plăcut și vouă într-atât de mult să vă facă să vă încercați și voi norocul și nu uitați să susțineți magazinele din România cumpărând și promovându-le online, pentru că la urma urmei e vorba de pasiunea noastră și vrem să vedem cât mai multe benzi desenate la noi, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.