Un actor din “Stăpânul Inelelor” vine la cea de-a cincea ediție East European Comic Con

0
2398
Ascultă acest articol


Aproximativ 40.000 de vizitatori s-au bucurat de cea de-a patra ediție East European Comic Con care s-a desfășurat în perioada 27-29 mai. Momentele memorabile nu au lipsit, iar cei 6 actori invitați ne-au adus condus într-o călătorie fascinantă în universurile Game of Thrones, Supernatural, Dr.Who, Hobbitul, Vampire Diaries și multe altele.

Și pentru că fanii își doresc ca aventura East European Comic Con să continue, în perioada 11-13 noiembrie, la Romexpo, va avea loc  cea de-a cincea ediție a evenimentului, de o amploare similară cu cea din primavară și la fel de plină de surprize și activități.

Primul actor care și-a anuntat prezența la East European Comic Con – Winter edition – este Craig Parker, binecunoscut publicului din Stăpânul Inelelor, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

De origine neo-zeelandeză, Parker s-a mai făcut remarcat și în serialul de mare succes Spartacus, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber.

Actorul îi dă ființă și Lordului Stéphane Narcisse în serialul Reign care urmărește povestea reginei Mary Stuart și care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker a mai avut și aparitii episodice notabile în seriale precum Xena: Prințesa Războinică, NCIS, NCIS: Los Angeles și Sleepy Hollow.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a răspunde întrebărilor fanilor, dar și pentru poze și autografe numai pe data de 12 noiembrie. Mai mult decât atât, actorul își va sărbători ziua de naștere în România, pe această dată urmând să împlinească 46 de ani.

Biletele early bird pot fi achiziționate începând de astăzi la prețurile promoționale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sâmbătă și 25 de lei pentru duminică până pe data de 31 august.

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

East European Comic Con este evenimentul preferat al tuturor celor pasionați de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă destinată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.