O actriță din Game of Thrones și Misfits se alătură actorilor prezenți la East European Comic Con

0
1664
Ascultă acest articol


Ellie Kendrick, una dintre cele mai vine cotate actrițe de la Hollywood, care s-a remarcat în producții ca “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”, va fi prezenta la East European Comic Con, in perioada 5-7 mai, eveniment ce va avea loc la Romexpo.

În “Game of Thrones”, Ellie o interpretează pe Meera Reed, care împreuna cu fratele său Jojen, îi acompaniaza pe Bran Stark si pe Hodor în fuga lor din Winterfell și mai apoi, în lupta pentru supraviețuire.

Actrița, inclusă într-un top realizat de Nylon Magazine al viitoarelor staruri de la Hollywood, a fost aclamată și pentru interpretarea lui Anne Frank din seria BBC, “The Diary of Anne Frank”.  Criticii au apreciat că abordarea lui Ellie “a adus un aer de realism proaspat unui rol iconic.”

Kendrick a avut un rol și în seria britanică Misfits, în care l-a avut alături pe platourile de filmare pe colegul sau din Game of Thrones, Iwan Rheon (Ramsay Bolton).

Ellie Kendrick completează astfel tabloul actorilor prezenți la cea de-a cincea editie East European Comic Con, care îi include și pe Christopher Judge (Stargate SG-1), Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Craig Parker (Spartacus, Stăpânul Inelelor) și Tom Wlaschiha (Game of Thrones).

Biletele se găsesc online pe http://comic-con.ro/tickets/  și pe www.eventim.ro, precum și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai, iar anul acesta se prefigurează a fi cea mai extinsă ediție, întinzându-se pe o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.