Cucerește momentul! Seria Stronghold intră în joiaGFN

Celebra serie de jocuri de strategie de la Firefly Studios este printre cele 12 titluri care vin în librăria GeForce NOW

0
827

Este joi, ceea ce înseamnă că este joiaGFN – când utlizatorii GeForce NOW pot afla despre noile jocuri și update-uri din cloud.

În ediția aceasta din joiaGFN explorăm una dintre francizele noastre preferate, seria Stronghold de le Firefly Studios. De asemenea, împărtășim cu voi și o serie de reduceri pe care cei de la Firefly le au pentru franciza Stronghold, dar și mai multe jocuri care vin în librăria GeForce NOW.

Fortifică-ți castelul

Seria Stronghold se concentrează pe gameplay de tipul „simulator de castel”, provocând jucători să devină lorzi ai propriilor regate. Scopul este să construiești o economie stabilă și să crești o armată puternică cu care să te aperi împotriva invadatorilor, cu care să distrugi castele inamice și cu care să atingi misiunile și obiectivele.

Cel mai recent titlu din serie, Stronghold: Warlords extinde această formulă prin opțiuni de recrutare, upgrage și comandă asupra altor warlorzi controlați de AI care îți cresc influența și îți oferă mai multe opțiuni în fiecare câmp de luptă.

Pe măsură ce răspunzi amenințărilor, îți vei conduce forțele spre victorie și te vei apăra împotriva unor asalturi imense. Nu ar fi un joc Stronghold dacă nu ai putea să privești armatele inamicilor cum cad în fața apărărilor tale.

Stronghold: Warlords s-a alăturat librăriei GeForce NOW atunci când a fost lansat, pe 9 martie, iar membrii își pot aduna armatele pe aproape toate dispozitivele, inclusiv cele mai puțin performante sau chiar pe Mac.

„Decât să portăm pe alte platforme, ne place ideea prin care GeForce NOW poate fi folosit pentru a experimenta versiunea reală de PC, indiferent de sistem,” a spus Nicholas Tannahill, marketing director la Firefly Studios. „Ne putem concentra la îmbunătățirea unui singur build în timp ce jucătorii își pot lua regatul cu ei.”

Un regat pentru toate timpurile

Firefly a lansat Stronghold: Warlords acum doar o lună, dar are planuri mari pentru update-uri.

Printre planuri se numără un update gratuit pe 13 aprilie care adaugă un nou personaj AI, Sun Tzu, plus invazii AI în modul Free Build și o nouă hartă pentru modul Free Build. Acest update este doar începutul dintr-o serie de provocări pe măsură ce jucătorii își vor perfecționa regatul.

Pentru a sărbători munca noastră alături de Firefly de a aduce franciza Stronghold pe GeForce NOW, jocurile sunt disponibile la reducere pe Steam. Mai multe informații puteți găsi mai jos.

Desigur, joiaGFN are disponibile mai multe jocuri. Pe lângă întreaga franciză Stronghold, membrii se pot bucura de următoarele jocuri:

• Aron’s Adventure (lansare în aceeași zi ca cea oficială, pe Steam, 7 aprilie)
• The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (lansare în aceeași zi ca cea oficială, pe Steam, 9 aprilie)
• EARTH DEFENSE FORCE: IRON RAIN (Steam)
• Spintires (scos de pe Steam, dar dacă îl ai deja, îl poți juca pe GeForce NOW)
• Stronghold Crusader HD (80% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• Stronghold 2: Steam Edition (60% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• Stronghold HD (70% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• Stronghold Crusader 2 (90% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
o Stronghold Crusader 2 DLC – 20% până la 50% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată
• Stronghold 3 Gold (70% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• Stronghold Kingdoms (gratuit pe Steam)
o Stronghold Kingdoms (Starter Pack) (70% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• Stronghold Legends: Steam Edition (60% reducere pe Steam pentru o perioadă limitată)
• UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[cl-r] (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.