TP-Link a lansat în România noul router de gaming Archer GX90 compatibil cu standardul Wi-Fi 6

0
585
Ascultă acest articol


TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a adus pe piața din România un nou router Wi-Fi 6 performant pentru gaming, modelul Archer GX90.

Archer GX90 îmbină performanța de top și funcțiile speciale esențiale pentru un gamer adevărat, în așa fel încât să ofere cea mai bună experiență, inclusiv pentru titlurile competitive, acolo unde o fracțiune de secundă poate face diferența între victorie și înfrângere.

„În lumea gamingului, tehnologia de ultimă generație este o condiție esențială pentru victorie. Având în minte acest aspect, ne-am dorit să aducem pe piața din România un nou router performant compatibil cu standardul Wi-Fi 6, care să se transforme în aliatul ideal al gamerilor. Dispozitivul integrează tehnologii special gândite pentru o performanță cât mai bună a rețelei în jocurile competitive, oferă funcții avansate într-un design îndrăzneț și, nu în ultimul rând, un raport excelent calitate-preț”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Archer GX90 este alimentat de un procesor puternic Quad-Core de 1,5 GHz, iar portul WAN / LAN de 2,5 Gbps și cele două porturi USB oferă conectivitate versatilă la rețeaua de acasă, pentru o experiență de gaming memorabilă.

Archer GX90 integrează 3 benzi distincte, iar viteza combinată a acestora atinge până la 6579 Mbps. O bandă de gaming complet echipată are în componența sa tehnologiile 4T4R și HE160, iar acestea oferă viteze de top pentru toate platformele de jocuri, prevenind interferențele cu celelalte tipuri de dispozitive.

Mai mult, datorită capacității extinse de transmitere simultană pe 8 fluxuri, a canalului de 160 MHz (cea mai mare lățime a canalului, pe un singur flux, implementată până acum), dar și semnalului stabil și puternic, Archer GX90 asigură funcționarea jocurilor la cel mai înalt nivel, pentru a oferi un avantaj competițional real.

Mai multe dispozitive conectate, cu latență minimă

Mai multe dispozitive conectate înseamnă mai multă distracție, fără efecte asupra performanței. Tehnologia revoluționară OFDMA îmbunătățește debitul mediu de 4x și reduce la minimum latența, indiferent de numărul gadgeturilor conectate în rețea. La diminuarea timpului de așteptare contribuie și tehnologia MU-MIMO, datorită conexiunilor 4×4, în vreme ce acoperirea extinsă este îmbunătățită datorită tehnologiei Beamforming.

Archer GX90 dispune și de Gaming Band, o bandă dedicată jocurilor și streamingului Netflix la rezoluție 4K, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de cea mai bună experiență online. Mai mult, funcția DFS extinde automat canalul disponibil, intră pe banda liberă și îmbunătățește experiența jocului chiar și în medii de navigare aglomerate. De asemenea, datorită tehnologiei OneMesh™ utilizatorii pot beneficia de conexiune Wi-Fi fără întreruperi, cu un singur nume de rețea Wi-Fi, fără a înlocui dispozitivele existente și fără să fie nevoiți să cumpere un ecosistem Wi-Fi complet nou.

Cu un pas înaintea adversarilor, prin funcții speciale dedicate

Routerul Wi-Fi 6 Archer GX90 este conceput special pentru nevoile gamerilor și streamerilor, pentru care fiecare moment al jocului are o importanță vitală. Astfel, acesta vine la pachet cu funcții speciale pentru optimizarea experienței și pentru ca pasionații să aibă constant acces la date relevante care îi pot ajuta să-și îmbunătățească performanța în rețea.

Datorită funcției Game Accelerator, Archer GX90 detectează și optimizează automat fluxurile de date, pentru a se asigura că jocul funcționează fără întreruperi și pentru ca rețeaua să fie pe măsura vitezei de reacție a gamerilor împătimiți. Grand Theft Auto, League of Legends, Call of Duty sau Battlefield sunt doar câteva dintre titlurile care pot beneficia de această funcție specială.

Într-un joc nu este, însă, importantă doar viteza de reacție. Pentru gamerii profesioniști contează foarte mult analiza modului de joc și a felului în care se comportă rețeaua în timpul sesiunilor competitive intense. Astfel, funcția Game Statistics le arată în timp real nivelul latenței, durata jocului și gradul de utilizare a sistemului, prin intermediul unui tablou de bord cu o interfață îmbunătățită. De asemenea, funcția Game Protector menține în siguranță sistemele și conturile utilizatorilor. Acest model îmbunătățit oferă soluția de securitate HomeCare™ și asigură verificarea website-urilor care pot constitui amenințări, prevenirea intruziunilor și izolarea dispozitivelor infectate, oferind o protecție antivirus cuprinzătoare, care garantează securitate totală în timpul sesiunilor de gaming online.

Archer GX90 poate fi configurat rapid și ușor prin intermediul aplicației TP-Link Tether. În doar câteva minute, gamerii se pot bucura de o rețea performantă, aliatul perfect în orice tip de scenariu competitiv.

Modelul Archer GX90 compatibil cu standardul Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online și din magazinele marilor retaileri la un preț recomandat de 1499,99 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.