OPPO lansează astăzi versiunea ColorOS Beta 1 bazată pe Android 12, disponibilă pe flagship-ul Find X3 Pro, devenind astfel unul dintre primii producători de smartphone-uri care lansează o versiune Developer Preview bazată pe Android 12, în cadrul Conferinței Google Developer I/O 2021.

ColorOS (Developer Preview) bazat pe Android 12 Beta 1 e disponibil acum pe flagship-ul OPPO Find X3 Pro.

Android 12 se concentrează pe îmbunătățirea interfeței, precum și pe securitatea datelor utilizatorilor, acestea devenind totodată principiile de bază ale ColorOS. Astfel, OPPO și-a propus să ofere consumatorilor o cale prin care să se exprime mai ușor, prin intermediul unui sistem ColorOS mai intuitiv, care să le ofere acestora mai multe funcții de personalizare, în special în ceea ce privește UI și UX/interfața și experiența utilizatorilor. De asemenea, compania depune eforturi pentru a le oferi acestoracontrol și transparență sporite în ceea ce privește securitatea datelor.1

“Suntem bucuroși să avem un partener pe termen lung precum Google, alături de care am avut o mulțime de colaborări de-a lungul anilor, în special pentru a le garanta utilizatorilor OPPO actualizări ale sistemului ColorOS bazate pe cele mai recente versiuni de Android. În prezent, la nivel global, există aproximativ 400 milioane de utilizatori activi ai sistemului ColorOS și datorită Android 12, ne vom continua misiunea de a le oferi acestora experiențe impresionante.” a declarat Andy Wu, Vicepreședinte și Președinte al Unității de Dezvoltare Software OPPO.

Experiențe și performanțe îmbunătățite
În urma lansării Android 12 Developer Preview, OPPO dezvăluie versiunea Android 12 Beta 1 disponibilă pe smartphone-ul OPPO Find X3 Pro, prin care dezvoltatorii din întreaga lume pot explora cele mai recente actualizări software. În continuare, principiile de bază ale Android 12 sunt securitatea și confidențialitatea datelor utilizatorilor, oferind în același timp o experiență mai personalizată și performanțe îmbunătățite.

Android 12 este conceput pentru a le oferi utilizatorilor mai multă transparență și control, permițându-le acestora să ofere accesul aplicațiilor doar la locația aproximativă, să blocheze accesul camerei și a microfonului din panoul de Quick Settings, să activeze modul de hibernare al aplicațiilor care nu au mai fost utilizate de mai mult de 90 zile și multe altele.
În ceea ce privește experiența utilizatorilor, printre cele mai importante actualizări se numără o mai mare compatibilitate cu formatele multimedia, dar și suport pentru inserarea mai multor conținuturi. De asemenea, sistemul prezintă îmbunătățiri în ceea ce privește detaliile interfeței de utilizare, oferindu-le acestora noi funcționalități ale panourilor de notificăriși modalități de operare actualizate.

De asemenea,există vești bune și pentru gameri.Android 12 oferă posibilitatea de a primi feedback audio haptic prin intermediul vibrațiilor telefonului.
Consolidarea parteneriatului cu Android pentru a oferi utilizatorilor mai multe posibilități de personalizare
Ca parte a strategiei de business pe termen lung a companiei, OPPO continuă consolidarea parteneriatului cu Android pentru a le oferi utilizatorilor și dezvoltatorilor experiențe mai inovative și mai personalizate.

Privind în perspectiva unei ere 5G mai inteligente, OPPO și Android colaboreazăpentru a extinde experiențele și serviciile mobile utilizatorilor existenți, dar și celor potențiali. De asemenea, OPPO va continua colaborările cu dezvoltatorii și partenerii globali pentru a explora un ecosistem deschis și integrat, dar și pentru a crea o lume mai inteligentă și mai conectată.

Versiunea de previzualizare este disponibilă pentru dezvoltatorii care își doresc să testeze compatibilitatea și posibilitățile de dezvoltareși poate include bug-uri care pot afecta utilizarea zilnică. Prin urmare, nu recomandăm acest update utilizatorilor zilnici. Versiunea pentru consumatori va fi disponibilă în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.