Ascultă acest articol


Figurina pe care vi-o prezint astăzi este Cable, din universul Marvel, varianta Live Action din filmul Deadpool 2 apărut în 2018 și interpretat de Josh Brolin. Cable este una din personajele X-Men care provine din viitor, apărut în benzile desenate prin anii 1990. Varianta din film, nu ne este spus dacă este fiul lui Cyclops și Jean Grey (2 personaje din X-Men), ci că e decât un personaj care vrea să se întoarcă în trecut pentru a-l elimina pe cel care îi ucide familia din viitor.

Figurina aceasta face parte din linia nouă Marvel Legends cu varianta personajelor din filmele produse de FOX (fiind cumpărat de Disney).

Ca și detalii și sculpt, foarte mișto, mai ales brațul stâng robotic (s-au zgârcit să mai picteze și partea de interior a mâinii robotice dar asta e), iar la acesorii, figurina vine cu un pistol, o pelerină din plastic, un atașment de shotgun, un aruncător de grande care, de asemenea, poate fi folosit ca un simplu aruncător, dar se poate atașa și de arma principală care desigur face parte din arsenalul figurine alături de o pereche de mâini cu pumnii strânși.

Eu sunt mulțumit de achiziție chiar dacă nu sunt fan Cable, mi-a plăcut cum a fost portretizat în film și plus de asta, are Deadpool pe cine să enerveze în colecție ha ha (Deadpool review într-un viitor apropiat).

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.