Oportunitatea de a deveni o legendă a sporturilor cu motor – O narativă next-gen creată de CODEMASTERS va fi lansată în 2022

GRID™ Legends vine cu acțiune de circuit fără precedent: Blockbuster Story Mode, Race Creator, Noi Locații Globale și Moduri de Cursă

0
525
Ascultă acest articol


Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au anunțat astăzi GRID™ Legends, o experiență de curse care îmbină acțiunea sporturilor cu motor și varietatea curselor cu o narativă imersivă, transpunând jucătorul în mijlocul acțiunii. În plus față de manevrabilitatea și realismul consacrate, GRID Legends oferă experiențe incitante și neprevăzute, atât pe circuitele rutiere cât și stradale. De asemenea, jocul dispune și de un creator de curse, care le permite jucătorilor să opteze pentru autovehicule din clase mixte și să concureze pe toate circuitele, inclusiv în noile locații precum Londra sau Moscova. GRID Legends va fi lansat în 2022 pentru Xbox Series X|S și PlayStation®5, dar și PlayStation 4, Xbox One, și PC.

Seria legendară GRID World revine, iar anul acesta jucătorii sunt protagoniștii unui documentar care captează fiecare moment, atât de pe pistă cât și din afara acesteia. Piloții se confruntă cu personalități acerbe, politici interne ale echipelor și cu infamul Ravenwest Motorsport, care speră să câștige cel de al șaselea Campionat Mondial. Fiind dezvoltată cu ajutorul producției virtuale inovatoare, care aduce jucătorii mai aproape de acțiune, povestea include personaje eclectice, ca actorul britanic Ncuti Gatwa.

GRID LEGENDS vine cu experiențe dramatice pe fiecare centimetru al circuitului. AI-ul unic de personalitate a piloților creionează curse neprevăzute, autovehiculele întrecându-se pentru un loc pe podium. Jucătorii pot concura pe mai mult de 130 de circuite, inclusiv pe piste inspirate din viața reală, precum Brands Hatch sau Indianapolis, dar și pe circuite emblematice stradale, precum San Francisco, Paris, etc. Jucătorii pot concura și pot îmbunătăți peste 100 de autovehicule, de la autoturisme clasice, la mașini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks. Prin adăugarea creatorului de curse, jucătorii pot alege autovehiculele preferate pentru circuite, concurând online.

„GRID Legends îmbină toate funcționalitățile apreciate de jucători și adaugă și mai multe noutăți antrenante, precum modul epic narativ. Le oferim jucătorilor mai multă varietate ca oricând, mai multe opțiuni, fie că este vorba despre libertatea de a-și crea cursa perfectă sau despre revenirea modului Drift, atât de cerut de comunitatea GRID. Suntem momentan doar la începutul celei mai noi călătorii GRID și suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe detalii în lunile care vor urma.”, a menționat Christ Smith, GRID Game Director în cadrul Codemasters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.