Razer a anunțat lansarea celei de-a doua generații de căști intraauriculare Hammerhead True Wireless, adăugând iluminare Razer Chroma™ RGB și tehnologie active noise cancellation (ANC), astfel combinând calitatea audio impecabilă cu opțiuni extinse de personalizare.

Noile Hammerhead True Wireless reprezintă o adevărată revoluție. Pe lângă iluminarea Razer Chroma RGB™, tehnologia ANC feed forward cu microfoane duale care elimină zgomotul ambiental (ENC), Razer a adăugat și dopuri de silicon. S-a păstrat totodată și modul de utilizare dedicat jocurilor cu un timp de răspuns extrem de redus (60ms). Noile căști Hammerhead True Wireless au o autonomie de până la 32,5 ore, ideală pentru sesiunile prelungite de joacă, indiferent de locație. Pentru a oferi o experiență desăvârșită, Hammerhead True Wireless beneficiază de avantajele oferite de aplicația Razer Audio (disponibilă pe Google Play Store și pe Apple App Store), printre care se numără profilurile audio personalizabile în mod individual pentru muzică și pentru jocuri, indiferent de dispozitivul alături de care sunt folosite căștile.

Noile căști intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless combină calitatea audio impecabilă cu opțiuni extinse de personalizare, indiferent de locul în care se află utilizatorul.

Disponibile acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail autorizați, la prețul de 139,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.