Membrii GeForce NOW se pot aștepta la multe cu venirea mult anticipatului  HUMANKIND, al celor de la SEGA și Amplitude Studios – unul dintre cele 9 jocuri care vin în librăria GeForce NOW în această săptămână.

De asemenea, utilizatorii se pot juca și noul mod de joc, „Impostors”, din Fortnite sezonul 7 și pot beneficia de o recompensă GeForce NOW pentru Eternal Return.

 Gamerii de pretutindeni au așteptat cu nerăbdare lansarea lui HUMANKIND, iar membrii GeForce NOW vor putea experimenta acest joc minunat de PC pe dispozitive precum PC-uri mai slabe, Mac, Chromebook, SHIELD TV sau dispozitive iOS și Android prin intermediul GeForce NOW.

„GeForce NOW poate aduce experiența HUMANKIND către și mai mulți jucători,” a spus Romain de Waubert, studio head și chief creative officer la Amplitude Studios. „Serviciul aduce rapid și cu ușurință gameri în HUMANKIND, oferind grafică de PC pe aproape orice dispozitiv.”

De asemenea, jucătorii pot debloca personaje unice bazate pe creatori populari de conținut, precum streamer-ul GeForce NOW Burke Black, prin urmărirea streamurilor acestora pentru dropuri unice.

Sezonul 7 din Fortnite vine cu un nou mod palpitant de joc. Membrii pot juca Fornite „Impostors”, care a fost lansat pe 17 august și este aici cel puțin până la finalul sezonului. Joacă în meciuri cu între 4 și 10 jucători într-un mod Agenți vs Impostori pe o hartă complet nouă. Agenții pot face 42 de mini-jocuri originale pentru a umple bara de procentaj sau pentru a dezvălui toți impostorii care se ascund în echipe pe baza unor voturi.

Programul de recompense GeForce NOW dorește să ofere utilizatorilor întotdeauna access la recompense cât mai multe. Săptămâna aceasta oferă un skin și un emote custom pentru Eternal Return. Să primești recompense pentru streaming în cloud este ușor. Membrii trebuie să bifeze casuța de recompense în secțiunea de cont din GeForce NOW și să opteze pentru a primi newslettere cu viitoare update-uri și recompense.

Nu în cele din urmă, lista completă din această săptămână poate fi consultată mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.