Ascultă acest articol


Unul dintre cele mai noi seriale medicale revine la DIVA în septembrie cu un sezon în premieră în România. Sezonul doi al serialului Asistenți medicali urmează să fie difuzat din 5 septembrie, duminica, de la 20:00.

În noile episoade, cei cinci asistenți medicali începători revin la datorie în prima linie împotriva pandemiei: Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds),  Nazneen Khan (Sandy Sidhu) și Wolf Burke (Donald MacLean Jr.) sunt gata de acțiune. Spitalul St Mary devine scena unor situații tensionate, schimbări de personal și povești ce merită știute. 

  1. La ce se pot aștepta fanii de la sezonul 2?

Jordan Johnson – Hinds (Keon): Per total publicul poate aștepta noi povești frumoase de dragoste. Cred că Matteo, jucat foarte frumos de Jordan Connor, și Tiera Skovbye, care o interpretează pe Grace, au făcut o treabă minunată în interpretarea poveștii de dragoste. Cred că cei doi vor determina publicul să vrea mai mult, vor avea parte de multă apreciere din partea fanilor. Cât despre ceilalți, vor avea și ei parte de povești de dragoste, de prietenie, o să fie distractiv. 

  1. Există noi fire narative, relații și iubiri în sezonul 2?

Jordan Johnson – Hinds (Keon): În acest sezon relația dintre personaje evoluează la un alt nivel. Este mult mai profundă. Red și Wolf își explorează relația în partea lor de spital, ceilalți aprofundează și ei relațiile dintre ei, este interesant să vezi transformarea.  Cred că personajul lui Tristan D. Lalla, Damien, este un personaj mult mai puternic, nu doar prin alegerile lui ca actor, dar prin rolul pe care scenariștii l-au scris pentru el și cum evoluează acel personaj. În general evoluția de la un sezon la altul este remarcabilă.

  1. Cum se indentifică publicul cu serialul Asistenți medicali?

Jordan Johnson – Hinds (Keon): Cred că publicul se poate indentifica ușor cu unul dintre cele cele cinci personaje principale, fundația serialului, sunt cinci profesioniști, cinci oameni, cred că omul care urmărește o să găsescă  cel puțin un aspect comun cu ei. Cel puțin un personaj cu trăiri familiare. Sau pot să recunoască situații în care s-au aflat la un moment dat în viață. Această profesie cere multă compasiune, iar actorii, atât cei vechi cât și cei noi, sunt foarte dedicați și altruiști, iar asta se transmite dincolo de ecran.

  1. Care au fost cele mai importante momente de la filmările sezonul 2?

Jordan Johnson – Hinds (Keon): Sunt sigur că toată echipa a fost foarte fericită că am reluat filmările după ce pandemia a închis totul. Am fost foarte recunoscători că ne-am întors la filmări. Nu mulți au avut șansa noastră.

  1. Cum te simți să interpretezi un lucrător din prima linie chiar în timpul pandemiei?

Jordan Johnson – Hinds (Keon): Abordarea mea pentru rolul lui Keon s-a schimbat de când a venit pandemia. Am vrut să evidențiez mai mult rolul asistenților, am urmărit videoclipuri cu asistenți adevărați și cu procedurile medicale pe care le aplică, pentru a putea să dau credibilitate rolului. Scenariștii au dezvoltat povestea mai dinamică, am avut cazuri mai complexe. Am narat și pentru un podcast poveștile unor asistenți adevărați, care s-au confruntat în prima linie cu virusul, și care își riscau viața, sănătatea familiei lor, am înțeles protocoalele și tot ce a trebuit să îndure. Rolul lui Keon mi-a schimbat radical perspectiva asupra acestor eroi. Ei sunt eroi in fiecare zi, eu doar am interpretat un rol.

Sezonul doi al serialului Asistenți medicali urmează să fie difuzat din 5 septembrie, duminica, de la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.