La revedere FIFA. bine ai venit EA Sports FC

Noile licențe au fost depuse la 1 octombrie la Oficiul de Proprietate Intelectuală din Marea Britanie și Oficiul de Proprietate Intelectuală al UE pentru „software de jocuri pe computer”.

0
656
Ascultă acest articol

Săptămâna trecută, EA a anunțat că poate s-a săturat să plătească FIFA, organismul de conducere al fotbalului, pentru a-și numi propriile jocuri FIFA.

„Pe măsură ce privim înainte, explorăm și ideea de a redenumi jocurile noastre globale de fotbal EA SPORTS. Aceasta înseamnă că examinăm acordul privind drepturile de numire cu FIFA, care este separat de toate celelalte parteneriate și licențe oficiale din întreaga lume a fotbalului.”, a scris Cam Weber, directorul general al EA Sports Group, într-un post de blog.

Destul de sigur astăzi vine știrea, știrea fiind anunțată de Polygon, că EA a depus noi mărci comerciale europene pentru ceva numit EA Sports FC. Acestea au fost depuse la 1 octombrie la Oficiul de Proprietate Intelectuală din Marea Britanie și Oficiul de Proprietate Intelectuală al UE pentru „software de jocuri pe computer”.

Marca FIFA a fost întotdeauna distinctă de gama largă de alte licențe încorporate în joc, iar directori anteriori ai EA, cum ar fi Peter Moore, au ridicat ideea că EA a făcut, fără îndoială, mai mult pentru imaginea FIFA cu succesul acestei serii decât FIFA. Este, de asemenea, o piesă, cu alte mișcări făcute de EA, cum ar fi redenumirea PGA Tour ca EA Sports PGA Tour.

Deci, se pare că FIFA 22 va fi ultimul din seria care va fi livrat sub acest nume, poate. Și există și alte motive pentru a lua în considerare și o schimbare de nume.

FIFA este mare, dar aceasta ar putea fi, de asemenea, o șansă de a se îndepărta de zonele controversate, cum ar fi FUT și pachetele sale de jucători, pe care unii le consideră epitomul monetizării neetice.

EA spune că copiii nu ar trebui să cheltuiască și, în mod evident, o rezolvă în acest moment, dar, având în vedere că mai multe organisme de reglementare aruncă o privire din ce în ce mai atentă, poate că un nou început ar putea ajuta să vedeți dincolo de aprențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.