Riot Games anunță numele artiștilor care au lucrat la coloana sonoră a serialului de animație Arcane, care va deveni disponibil din 7 noiembrie pe Netflix. Printre trupele și artiștii implicați în crearea celor 11 melodii se numără Imagine Dragons, Sting, Bones UK, rapper-ul Pusha T și violonistul Ray Chen.

Începând de astăzi, coloana sonoră poate fi pre-salvată pe toate platformele de streaming. Cele 11 melodii care alcătuiesc coloana sonoră a serialului vor fi disponibile integral pe 21 noiembrie și prezintă o mare varietate de artiști și genuri muzicale. Melodiile vor fi lansate în trei faze care vor coincide cu lansările actelor din Arcane – 7, 14 și 21 noiembrie.

Lista următoare conține numele artiștilor care apar pe coloana sonoră și datele când melodiile vor fi disponibile pe platformele de streaming:

• 7 noiembrie
Playground – feat. Bea Miller
Our Love – feat. Curtis Harding, Jazmine Sullivan
Goodbye – feat. Ramsey

• 14 noiembrie
Dirty Little Animals – feat. Bones UK
Enemy – feat. Imagine Dragons ft. JID
Guns For Hire – feat. Woodkid

• 21 noiembrie
Misfit Toys – feat. Pusha T, Mako
Dynasties and Dystopia – feat. Denzel Curry, Gizzle, Bren Joy
Snakes – feat. Pvris, Miyavi
When Everything Went Wrong – feat. Fantastic Negrito
What Could Have Been – Sting ft. Ray Chen

Melodia Enemy dă și titlul albumului din Arcane și poate fi ascultată în episodul 5.

Pe lângă melodiile oficiale din coloana sonoră, Riot Games va pregăti și partituri instrumentale desprinse din fiecare episod. Odată cu lansarea soundtrack-urilor din Arcane, Riot își afirmă dorința de a amplifica intersectarea dintre gaming, muzică și divertisment.

Arcane va avea premiera locală sâmbătă, 7 noiembrie, pe Netflix și Twitch. Serialul va fi lansat pe Tencent Video în China și pe Netflix, global, la doar câteva ore după finala Campionatului Mondial League of Legends 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.