Netflix prezintă “Making of” și poster oficial pentru La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2

La Casa de Papel este unul dintre cele mai populare seriale în limbă străină (non-engleză) de pe Netflix

0
426

Netflix prezintă un making of și posterul oficial pentru ultimele cinci episoade din La Casa de Papel Partea 5, care urmează să aibă premiera pe 3 decembrie.

Pentru Álvaro Morte, cel de-al cincilea sezon din La Casa de Papel este unul „cu tensiune absolută”. Rodrigo de la Serna ne asigură că urmează ceva foarte puternic, care „nu-i va dezamăgi pe fanii serialului”. Jaime Lorente se întreabă „cum închei ceva atât de mare” și Úrsula Corberó mărturisește cum i-ar plăcea să se întoarcă… Toate fac parte din making of-ul părții 5 din La Casa de Papel pe care Netflix o prezintă astăzi împreună cu poster oficial al ultimelor cinci episoade, care urmează să aibă premiera pe 3 decembrie.

 La Casa de Papel este unul dintre cele mai populare seriale în limbă străină (non-engleză) de pe Netflix. După cum deja a fost anunțat pe Top10.Netflix.com, Părțile 3, 4 și 5 sunt clasate foarte bine în Top 10.

În ultimele cinci episoade, Tokyo (Úrsula Corberó) a murit, iar inamicul încă mai pândește în Banca Spaniei, rănit, dar la fel de periculos ca întotdeauna. Trăind cea mai întunecată oră și cea mai mare provocare de până acum, gașca elaborează un plan îndrăzneț pentru a scoate aurul fără ca cineva să observe. Lucrurile se înrăutățesc când profesorul face cea mai mare greșeală din viața lui.

 Distribuția îi include pe Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna și Najwa Nimri, printre alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.