Cadoul acesta n-are fundă și nici nu încape sub brad, dar se potrivește perfect cu lucrurile pe care le facem împreună! Pune de-un vin fiert, trage farfuria cu cozonac mai aproape și pregătește-te de o lună plină de producții noi, numai bune de urmărit alături de cei dragi ție. Poți începe cu: La Casa de Papel Partea 5 Volumul 2, un zguduitor sezon final al uneia dintre cele mai iubite drame spaniole; The Witcher: Sezonul 2, continuarea seriei epice cu monștri, magie și destin, bazată pe cărțile fantasy ale scriitorului Andrzej Sapkowski, cu Henry Cavill în rolul principal; Don’t Look Up, mult așteptata comedie SF scrisă și regizată de laureatul cu Oscar Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, dar și multe alte nume îndrăgite în distribuție.

Vrei mai mult? Încearcă și: The Power of the Dog, o dramă neo-western, cu Benedict Cumberbatch în rolul unui fermier tiranic, dar charismatic; The Hand of God, un film italian de dramă scris, regizat și produs de Paolo Sorrentino; Emily in Paris: Sezonul 2, unde aventura pariziană continuă cu și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe; The Unforgivable, o dramă polițistă dezordonată, în care Sandra Bullock joacă rolul unei foste condamnate bântuite de trecut și, în sfârșit, Voir, o colecție de eseuri vizuale care celebrează cinematografia, produsă de David Fincher.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

NOU PE NETFLIX – TITLURI ORIGINALE

TITLURILE LUNII

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2 – SERIAL NETFLIX

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

| Creat de: Álex Pina

| Cu: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa

DIN 3 DECEMBRIE 2021

The Witcher: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

| Creat de: Lauren Schmidt

| Regizat de: Edward Bazalgette, Louise Hooper, Sarah O’Gorman, Stephen Surjik

| Scris de: Lauren Schmidt

| Bazat pe o serie de: Andrzej Sapkowski

| Cu: Henry Cavil, Freya Allan, Anya Chalotra, Anna Shaffer, Joey Batey, Kim Bodnia, Graham McTravish, Liz Carr, Simon Callow, Chris Fulton, Kevin Doyle, Adjoa Andoh, Cassie Clare,Yasen Atour

DIN 17 DECEMBRIE 2021

Don’t Look Up – FILM NETFLIX

Kate Dibiasky, o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy, fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason, până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie și Jack. La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

| Regizat de: Adam McKay

| Scris de: Adam McKay

| Produs de: Adam McKay, Kevin Messick

| Cu: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Mark Rylance, Ron Perlman with Cate Blanchett and Meryl Streep. Additional cast includes Ariana Grande, Kid Cudi, Melanie Lynskey, Himesh Patel, Michael Chiklis și Tomer Sisley.

DIN 24 DECEMBRIE 2021

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

 1 DECEMBRIE 2021

JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN – SERIAL NETFLIX

Moștenirea familiei Joestar continuă cu Jolyne care, alături de prietenii ei, înfruntă noi stăpâni de Spectre în spatele gratiilor de la închisoarea Green Dolphin Street.

 Kayko and Kokosh – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Kajko și Kokosz: Sezonul 1

Doi războinici slavoni fac tot ce pot pentru a apăra satul Mirmilești de ordinul malefic al Cavalerilor Coțcari.

Kayko and Kokosh: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Kajko și Kokosz: Sezonul 2

De la o vacanță all-inclusive la o petrecere cu ocazia împlinirii a 16 ani, Kajko și Kokosh continuă să aibă parte de tot felul de peripeții.

 Lost in Space: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Pierduți în spațiu: Sezonul 3

Într-un ultim sezon epic, instinctul de supraviețuire al familiei Robinson se activează la maximum în graba de a apăra Alpha Centauri de o invazie a roboților.

 The Power of the Dog – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În ghearele câinilor

Un fermier tiranic, dar charismatic, duce un război de intimidare împotriva soției fratelui său și a fiului ei adolescent, până când ies la iveală secrete demult ascunse.

2 DECEMBRIE 2021

Coyotes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Coioții

Membrii unui grup unit de excursioniști găsesc diamante în pădure. Ceea ce urmează este un haos nebun care le testează prietenia și le pune viețile în pericol.

 SINGLE ALL THE WAY – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O, băiat frumos!

Peter îi cere celui mai bun prieten să se dea drept iubitul lui în vizita de Crăciun la părinți, dar planul și sentimentele lor se schimbă când aceștia fac pe pețitorii.

 The Whole Truth – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Groapa adevărului

După ce doi frați descoperă o gaură misterioasă în peretele casei bunicilor, o serie de incidente îngrozitoare scot la iveală secrete sinistre despre familia lor.

3 DECEMBRIE 2021

Cobalt Blue – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Albastru cobalt

Un scriitor aspirant și sora lui nonconformistă se îndrăgostesc de chiriașa lor enigmatică, iar ceea ce urmează zguduie din temelii familia lor tradițională.

 Coming Out Colton – SERIAL NETFLIX

Fost jucător în NFL și vedetă a serialului reality „Burlacul”, Colton Underwood pornește în călătoria vieții lui ca proaspăt membru declarat al comunității LGBTQ.

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 4 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 4

Cei din tabără lasă în urmă insula Nublar, dar naufragiază într-un loc ciudat, care este plin de pericole și secrete extrem de bine păzite.

Mixtape –  FILM NETFLIX

Titlu localizat: Caseta cu amintiri

În 1999, Beverly, care are 12 ani, descoperă o compilație pe o casetă stricată creată de părinții ei și pornește în căutarea melodiilor ca să afle mai multe despre ei.

6 DECEMBRIE 2021

David and the Elves – FILM NETFLIX

Titlu localizat: David și elfii

Un elf istovit și suprasolicitat fuge în lumea reală unde încearcă să descopere magia Crăciunului cu ajutorul unui băiețel cu care se împrietenește.

Voir – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Voir: Rolul filmului în cultura contemporană

O colecție de eseuri vizuale în care iubitorii de film analizează evenimentele cinematografice care i-au înfiorat, uluit, provocat și schimbat pe viață.

7 DECEMBRIE 2021

Centaurworld: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Centauria: Sezonul 2

Cal încearcă să-și clădească o armată pentru a-l înfrânge pe Regele Nicăieri. Nu va fi deloc ușor, dar are trupa de partea ei și Călăreț o așteaptă acasă.

 Go Dog Go: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Hai, cuțu, hai!: Sezonul 2

În acest sezon, aventuroșii cățeluși Tag și Lăbuș explorează tot, de la locuri fascinante din Dogia, până la luminile strălucitoare din Ham York City!

 Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Un nou program special cu Nicole Byer.

8 DECEMBRIE 2021

Carolin Kebekus: The Last Christmas Special – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Carolin Kebekus: Ultimul program special de Crăciun

Carolin Kebekus expune bătăile de cap din perioada Crăciunului, de la mahmureli oribile până la agonia calendarelor de advent sau la disparitatea cadourilor între sexe.

 Titans: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Supereroi în devenire: Sezonul 3

Încercând să rămână uniți, Titanii sunt terorizați de Gluga roșie, o nouă și misterioasă amenințare care caută să distrugă definitiv orașul Gotham.

9 DECEMBRIE 2021

Asakusa Kid – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Puștiul din Asakusa

Takeshi Kitano și-a început cariera în ucenicia legendarului comedian Fukami din Asakusa, dar pe măsură ce popularitatea lui crește, cea a mentorului său este în declin.

 Bonus Family: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Familie bonus: Sezonul 4

Un incendiu în bucătărie, o înfruntare în sala de clasă și un apel de la spital declanșează o serie de răfuieli în familie și diverse crize în cadrul relațiilor.

The Family That Sings Together: The Camargos – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Familia Camargo: Muzica ne unește

În acest reality-show intim, Zezé Di Camargo și Wanessa, fiica sa, sunt înconjurați de prieteni, petrec timp împreună și colaborează din punct de vedere creativ.

10 DECEMBRIE 2021

Anonymously Yours – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Anonima

După ce un SMS trimis din întâmplare duce la o amiciție digitală, Vale și Alex se îndrăgostesc unul de altul fără să realizeze că s-au cunoscut în viața reală.

 Aranyak – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Tainele pădurii

După o crimă incredibilă, doi polițiști foarte diferiți analizează o rețea de suspecți, scoțând la iveală jocuri politice, interese personale și mituri străvechi.

Back to the Outback – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Destinația: acasă!

Chiar dacă pot părea periculoase, aceste creaturi neînțelese au suflete de aur și caută să scape din captivitate din dorința de a-și găsi un cămin.

 How To Ruin Christmas: The Funeral – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cum să distrugi Crăciunul: Înmormântarea

La un an de la dezastruosul Crăciun precedent, Tumi se trezește în mijlocul unei noi crize în familie, de această dată provocată de un deces neașteptat.

Saturday Morning All Star Hits! – SERIAL NETFLIX

Stângaci în mod voit și ușor stânjenitor, acest serial de animație pentru adulți e o parodie subtilă la adresa desenelor animate difuzate sâmbăta dimineața, în anii ’80.

Still Out of My League – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Și mai și

După ce se desparte de bărbatul iubit, Marta se îndrăgostește de un artist. Însă această femeie bolnavă și prietenii ei au parte de tot felul de întorsături de situație.

 The Unforgivable – FILM NETFLIX 

Titlu localizat: De neiertat

O fostă deținută condamnată pentru crimă se întoarce în societatea care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

 Twentysomethings: Austin – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Frumusețea nebună a tinereții

În acest reality-show despre maturizare filmat în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri și prietenii și pornesc în aventura vieții.

 Two – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Simetrie

Doi străini descoperă când se trezesc că abdomenele lor au fost cusute la un loc și sunt și mai șocați când află cine este în spatele calvarului lor îngrozitor.

11 DECEMBRIE 2021

Inspector Koo – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Inspectoarea Koo

O fostă polițistă retrasă revine la lucru ca investigatoare de asigurări, căutând indicii în locurile crimelor aranjate de un ucigaș în serie aflat chiar sub ochii lor.

 The Hungry and the Hairy – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mâncăciosul și bărbosul

Rain și Ro Hong-chul se relaxează într-o călătorie de vis cu motocicletele, în care se bucură de mâncăruri delicioase și peisaje spectaculoase din Coreea.

14 DECEMBRIE 2021

Russell Howard: Lubricant – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Russell Howard: Lubrifiant

După o amânare, Russel Howard revine cu un spectacol în două părți și cu voie bună, pentru a discuta despre viața lui pe timp de carantină.

 The Future Diary – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Scenariul viitorului

În acest reality-show, doi necunoscuți se întâlnesc și primesc un jurnal cu scenariul propriei lor povești de iubire. Vom vedea înfiripându-se o dragoste adevărată?

15 DECEMBRIE 2021

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Phillipe, Caye și Felipe

Chiar când Cayetana încearcă să-l uite pe fostul ei prieten refugiindu-se în relația cu noul ei prieten, Felipe, prințul reapare în viața ei.

 Selling Tampa – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Tampa e de vânzare

Agentele de la Allure Realty, o firmă deținută în exclusivitate de femei de culoare, îmbină utilul cu plăcutul și domină piața imobiliară de lux din Tampa.

The Hand of God – FILM NETFLIX

La Napoli, în anii ’80, Fabietto, un tânăr îndrăgostit de fotbal, are parte de o tragedie în familie care îi marchează viitorul nesigur, dar promițător în cinematografie.

16 DECEMBRIE 2021

A California Christmas: City Lights – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Crăciun în California: Luminile orașului

După un an de relație și aproape gata de nuntă, Callie și Joseph sunt nevoiți să părăsească ferma pentru a rezolva niște chestiuni de familie în San Francisco.

 A Naija Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un Crăciun nigerian

Dorința de Crăciun a unei mame și marele premiu legat de aceasta declanșează o competiție acerbă între fiii ei.

Aggretsuko: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 4

Când noul președinte al companiei duce totul într-un punct-limită, Retsuko se chinuie din răsputeri să-l împiedice pe Haida să facă cea mai mare greșeală din viața lui.

Puff: Wonders of the Reef – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Minunile recifului

În timp ce își caută un cămin în Marea Barieră de Corali, un pește-balon prietenos călătorește printr-o uimitoare lume microscopică, plină de creaturi fantastice.

17 DECEMBRIE 2021

Fast & Furious Spy Racers: Season 6: Homecoming – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Furios și iute: Cursa spionilor: Sezonul 6: Întoarcerea acasă

Ultimul sezon îi poartă pe membrii echipei Cursa spionilor prin întreaga lume, din Alpi la Arctic și înapoi în L.A., într-o confruntare cu cel mai de temut adversar!

19 DECEMBRIE 2021

What Happened in Oslo – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ce s-a întâmplat la Oslo?

Acțiunea din acest thriller este plasată în perioada încheierii Acordurilor de la Oslo din 1993 și se învârte în jurul unei crime înfiorătoare cu ramificații extinse.

20 DECEMBRIE 2021

Elite Short Stories: Samuel Omar – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Samuel și Omar

Samuel e în pericol să fie evacuat din casa părintească, iar Omar îi face o propunere interesantă pentru a strânge bani.

21 DECEMBRIE 2021

Grumpy Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un Crăciun nu prea fericit

Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul.

Jim Gaffigan: Comedy Monster – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Celebrul comedian Jim Gaffigan analizează nebunia din 2021 și spune ce gândește despre fanfare, miliardarii care călătoresc în spațiu și multe altele.

22 DECEMBRIE 2021

Emily in Paris: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Emily în Paris: Sezonul 2

Și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe. Emily își găsește locul la Paris, dar urmările unei nopți fierbinți i-ar putea aduce necazuri.

23 DECEMBRIE 2021

Elite Short Stories: Patrick – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Patrick

Călătoria lui Patrick la cabana din pădure în perioada Crăciunului are urmări neașteptate, dar semnificative.

24 DECEMBRIE 2021

1000 Miles from Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: La 1000 de kilometri de Crăciun

Aventură de Crăciun, comedie romantică și povestea unui bărbat trecut de 30 de ani care învață, cam fără tragere de inimă, să se lase purtat de spiritul Crăciunului.

 Minnal Murali – FILM NETFLIX

După ce e lovit de fulger, un croitor dobândește puteri speciale, dar trebuie să înfrângă un dușman neașteptat pentru a deveni supereroul de care are nevoie orașul său.

STAND BY ME Doraemon 2 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Rămâi cu mine, Doraemon 2

Nobita călătorește în viitor ca să i-o prezinte bunicii pe mireasa sa, dar Nobita-adultul fuge de la propria nuntă. Oare va putea el să fie un bun soț pentru Shizuka?

The Silent Sea – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Marea Liniștii

Aflați într-o periculoasă misiune de 24 de ore pe Lună, mai mulți exploratori au de recuperat niște mostre dintr-o stație de cercetare abandonată, dar plină de secrete.

Vicky and Her Mystery – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mister

După moartea mamei, o fată se stabilește împreună cu tatăl ei în sălbaticul Cantal. Oare va reuși o creatură specială să-i vindece sufletul? Bazat pe o poveste adevărată.

25 DECEMBRIE 2021

Jimmy Carr: His Dark Material – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Titlu localizat: Jimmy Carr: Materialul întunecat

În acest program special de stand-up sec, inteligent și plin de „glume care omoară cariere”, Jimmy Carr găsește câte ceva amuzant până și în cele mai întunecate locuri.

 Stories of a Generation – with Pope Francis – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Poveștile unei generații cu papa Francisc: Miniserial

Oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți, de peste 70 de ani, din întreaga lume, printre care și Papa Francisc, împărtășesc unor tineri cineaști povești din viața lor.

26 DECEMBRIE 2021

Lulli – FILM NETFLIX

După ce se electrocutează la un tomograf, o studentă tânără și ambițioasă începe să audă gândurile celorlalți. Cu Larissa Manoela.

28 DECEMBRIE 2021

Word Party Presents: Math! – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Bucuria cuvintelor: Matematica!

Animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly numără, compară forme și găsesc modele, în timp ce folosesc matematica și cântă cântece pentru a rezolva probleme.

29 DECEMBRIE 2021

Anxious People – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Oameni anxioși: Miniserial

Un jefuitor de bănci ratat se baricadează într-o locuință împreună cu un agent imobiliar, doi dependenți de produse IKEA, o gravidă, un milionar sinucigaș și un iepure.

Café con aroma de mujer – SERIAL NETFLIX

Acest remake al telenovelei clasice spune povestea de dragoste dintre culegătoarea de cafea Gaviota și Sebastián, un descendent al aristocrației din industria cafelei.

Crime Scene: The Times Square Killer – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Locul crimei: Ucigașul din Times Square

Un nou sezon al unui serial documentar în care crime din zilele noastre devin motive ale unor incursiuni tulburătoare în diverse locații bântuite.

30 DECEMBRIE 2021

Hilda and the Mountain King – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Hilda și Regele Muntelui

Trezindu-se în trupul unui troll, Hilda trebuie să-și folosească toate resursele pentru a se întoarce acasă, pentru a redeveni om și pentru a salva orașul Trolberg.

 Kitz – SERIAL NETFLIX

Căutând să se răzbune pe cea pe care o consideră vinovată de moartea fratelui ei, o chelneriță de 19 ani se infiltrează în lumea strălucitoare a unor adolescenți bogați.

31 DECEMBRIE 2021

Cobra Kai: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 4

La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

 Seal Team – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Focile în acțiune

Quinn, un pui de focă neînfricat, recrutează o echipă de personaje pestrițe pentru a-i înfrunta pe rechinii fără scrupule și pentru a redobândi controlul asupra apelor.

 Stay Close – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aproape de mine

Un nou serial polițist marca Harlan Coben, plin de intrigi, drame siropoase și secrete dezvăluite.

 The Lost Daughter – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fiica ascunsă

Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnură tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri.

 Queer Eye: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Queer Eye: Sezonul 6

Acest serial SF distins cu premiul Emmy revine cu un al șaselea sezon.

ÎN CURÂND

Decoupled – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Decuplați

Un scriitor mizantrop și soția sa antreprenoare încearcă să împace divorțul lor iminent cu absurditățile și neplăcerile vieții din lumea lor prosperă.

Single’s Inferno – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Iadul celor singuri

Dornici de flirturi, oameni fără obligații caută dragostea pe o insulă pustie de unde pot scăpa numai în cuplu și doar pentru seri romantice în paradis.

 NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE

1 DECEMBRIE 2021

 • Battle: Los Angeles
 • Black and Blue
 • Captain Phillips
 • Doctor Zhivago
 • Ironbark
 • National Lampoon’s Christmas Vacation
 • September 11
 • Spider-Man: Into the Spider-Verse
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 2
 • The Karate Kid Part III
 • The Pelican Brief
 • Wedding Crashers
 • World War Z

10 DECEMBRIE 2021

 • The Blacklist: Season 9 – episodul 6

12 DECEMBRIE 2021

 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

15 DECEMBRIE 2021

 • Superstore: Season 6

18 DECEMBRIE 2021

 • The Lighthouse

22 DECEMBRIE 2021

 • Inve$titorii
 • Zombieland: Double Tap

 **DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.