Horizon Zero Dawn și Lemnis Gate se alătură lui ICARUS, Diablo 2: Ressurected și Chorus pe lista de jocuri cu DLSS în decembrie. Lista completă de jocuri și aplicații cu NVIDIA DLSS este acum la peste 140. De asemenea, Sony a lansat un nou PC tech trailer și specificații recomandate de sistem pentru God of War.

Gamerii GeForce primesc până la 50% performanță sporită de DLSS pentru Horizon Zero Dawn astăzi

Astăzi, Horizon Zero Dawn Complete Edition primește un spor de performanță prin intermediul unui patch care adaugă suport pentru NVIDIA DLSS. Cu DLSS pornit, Horizon Zero Dawn primește o creștere a performanței de până la 50%, iar calitatea imaginii este ideală.

Cu performanța adăugată, plăcile video GeForce RTX 3060 sau mai bune trec de 60 FPS la 4K pentru experiența definitive în Horizon Zero Dawn.

Horizon Zero Dawn este un joc premiat, de tip action role-playing, dezvoltat de Guerrilla și publicat de Sony Interactive Entertainment, care a vândut peste 700,000 copii pe PC.

Noul trailer pentru Gof of War pe PC și specificațiile recomandate de sistem.

Astăzi, Sony Interactive Entertainment și Santa Monica Studio dezvăluie  noul PC tech trailer cu înregistrări noi, împreună cu specificațiile recomandate de sistem pentru Gof of War pe PC. God of War va beneficia de DLSS și NVIDIA Reflex.

Mai multe jocuri cu DLSS

Chorus, jocul sci-fi de acțiune-aventură al celor de la Deep Silver este disponibil acum pe PC și este îmbunătățit cu NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced realiste, oferind gamerilor GeForce RTX experiența definitivă. Atunci când este activat, DLSS crește performanța cu până la 45%.

Pe 14 decembrie, Lemnis Gate va fi îmbunătățit cu suport pentru NVIDIA DLSS, crescând numărul de cadre pe secundă până la 2X.  Lemnis Gate de la Ratloop Games este un FPS turn-based de strategie, unde luptele se întâmplă pe mai multe runde într-o buclă, astfel încât jucătorii vor fi nevoiți să gândească câteva ture în avans pentru a avea succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.