LEGO DeLorean Back To The Future sosește în aprilie

Disponibil la precomandă la Brick Depot

0
696
Ascultă acest articol


LEGO a anunțat astăzi un nou set colecționabil pentru adulți: mașina DeLorean din filmele Back To The Future/Înapoi În Viitor. Embelmatica mașină a timpului în variantă LEGO se lansează la 1 aprilie și este deja disponibilă la precomandă pe www.brickdepot.ro, Magazinul Certificat LEGO din România.

Abordarea recreației din piese LEGO este similară cu ce s-a realizat și pentru mașina din Ghostbusters. Toate detaliile la care te aștepți de la un set 18+ de colecție legat de trilogia Back To The Future sunt incluse în model: ușile se deschid în sus în stil aripi de pescăruș, capota se deschide, roțile pot fi rabatate în jos și capacitorul de flux se aprinde cu o cărămidă luminoasă. Cutia conține și 2 minifigurine exclusive cu Marty McFly și Doc Brown, precum și accesoriile lor: valiza cu plutoniu și un Hover Board.

Partea cea mai interesantă a setului 10300 este că ai 3 opțiuni de construire a modelului, reprezentând câte unul din cele 3 filme. Varianta 1 are antena de curent și reactorul cu plutoniu, varianta 2 își rabatează roțile pentru modul de zbor, iar varianta 3 are roți de epocă și placă de circuite. Depinde care film din trilogie ți-a plăcut mai mult.

Impresionantul model are 12 cm înălțime, 35 cm lungime și 19 cm lățime când este construit, și este alcătuit din 1872 de piese. Îl poți vedea construit de aproape în video-ul postat de Brick Depot. Găsești LEGO DeLorean Back To The Future începând cu 1 aprilie în Magazinele Certificate LEGO sau poți să-ți asiguri un exemplar făcând precomandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.