Promenada Mall a acordat Premiul pentru Cel Mai Bun Actor in Rol Principal in cadrul Galei Premiilor Gopo 2022. Bogdan Farcas este castigatorul trofeului de anul acesta

Bogdan Farcaș este câștigătorul trofeului de anul acesta

0
513
Ascultă acest articol


Promenada Mall București și Sibiu s-a alăturat Galei Premiilor Gopo 2022, una dintre cele mai iubite competiții din industria cinematografică din România. Premiul pentru Cel mai Bun Actor în Rol Principal a fost acordat de Promenada Mall by NEPI Rockcastle actorului Bogdan Farcaș în cadrul evenimentului special organizat pe 3 mai, la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.  Prin această inițiativă, Promenada Mall susține proiectele din domeniul creativ și își propune să aducă publicul mai aproape de noi experiențe de petrecere a timpului liber, dedicate comunității.

Pe parcursul lunilor iunie-iulie, filmele premiate la Gala Gopo vor rula în cele două centre comerciale din București și Sibiu în cadrul unor evenimente organizate pentru public.

Câștigătorul de anul acesta, actorul Bogdan Farcaș, fost distins cu titlul de Cel mai Bun Actor în Rol Principal pentru prestația din pelicula Neidentificat. Bogdan joacă rolul lui Florin Iespas, un polițitst care devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat. Bogdan Farcaș a jucat în filme și seriale precum Imaculat (2021), Miracol (2021), Malmkrog (2019), Vlad (2019), Kira Kiralina (2014), Domnișoara Christina (2013).

Pe lista nominalizaților s-au mai aflat și actorul Adrian Titieni, pentru rolul Mircea din pelicula Tata Mută Munții. Actorul deține alte 4 nominalizări și un trofeu la Premiile Gopo pentru rolurile sale din producții premiate precum Bacalaureat (2016), Ilegitim (2016), Din dragoste cu cele mai bune intenții (2011) și altele.

Tot la categoria Cel mai bun actor în Rol Principal a fost nominalizat și Conrad Mericoffer, pentru rolul jandarmului Cristi din producția Câmp de Maci.

István Téglás a primit o nominalizare pentru rolul protagonistului din filmul Luca, drama regizată de Horațiu Mălăele. În palmaresul actorului intră și mult premiata peliculă La Gomera (2019).

Nu în ultimul rând, pe lista scurtă s-a aflat și Mircea Andreescu pentru rolul Emil din filmul După 40 de zile, ce are în prim plan relația de prietenie dintre personajele Emil și Titi.

Gala Premiilor Gopo 2022 a fost organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.