Ascultă acest articol


Graham McTavish, actorul cunoscut pentru rolurile din Hobbitul, Lucifer, House of the Dragon sau The Witcher vine la cea de-a zecea ediție Comic Con din București ce va avea loc în perioada 26-28 august la Romexpo.

Actorul a făcut parte din distribuția a numeroase filme și seriale esențiale din cultura pop contemporană. L-a interpretat pe gnomul Dwalin în trilogia Hobbitul, pe Father Kinley și pe demonul Dromos în serialul Lucifer și a fost anunțat ca făcând parte din distribuția celui de-al doilea sezon The Witcher unde îl joacă pe Sigismund Dijkstra. De asemenea, îl vom putea vedea pe Graham McTavish în super producția HBO House of the Dragon, prequel al serialului fenomen Game of Thrones. El îl va portretiza pe Ser Harrold Westerling, lord comandant al gardei regelui Viserys I Targaryen, iar zvonurile spun că rolul său a fost extins dincolo de cărți.

Filmografia actorului mai cuprinde și alte roluri precum cele ale The Saint of Killers în seria AMC The Preacher sau pe cel al lui Dougal McKenzie în Outlander.

Acesta nu s-a ținut departe nici de animații, fiind vocea lui Dracula în seria Netflix Castlevania, Deglan în The Witcher: Nightmare of the Wolf,  precum și vocea lui Loki în diverse producții animate Marvel.

Experiența lui Graham nu se limitează doar la filme și seriale. Actorul de origine scoțiană l-a interpretat și pe Zoran Lazarevic, principalul antagonist din jocul Uncharted 2: Among Thieves, dar și pe Charlie Cutter în Uncharted 3: Drake’s Deception.

Mai mult, McTavish a scris și o carte, alături de colegul său din Outlander, Sam Heughan, Clanlands: Whisky, Warfare, and a Scottish Adventure Like No Other, care s-a clasat pe primul loc în topul  New Yorker al celor mai bine vândute cărți în 2020.

Graham McTavish se alătură astfel lui Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If…) și Clive Standen (Vikings, The Walking Dead) și completează lista actorilor invitați anul acesta la East European Comic Con presented by Kaufland.

În perioada următoare, urmează să aflăm care sunt ceilalți 3 actori care vor participa la panel-uri, sesiuni de autografe și fotografii cu fanii, dar și noi informații legate de principalele atracții de anul acesta de la Comic Con: zona de gaming, Aleea Artiștilor, zona de târg, board games, cosplay sau zona de street food.

Biletele au prețuri variate și sunt disponibile pe http://comic-con.ro/tickets/ .

Evenimentul este prezentat de Kaufland.

De-a lungul timpului, East European Comic Con le-a oferit șansa fanilor de a întâlni personalități precum Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Daniel Gillies (The Originals), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca Game of Thrones, Casă de Papel, Gossip Girl, The Witcher, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.