Este prima ediție de joiaGFN din această lună, deci știi ce înseamnă asta! Venim cu lista de noi titluri care ajung în cloud in august, pentru că perioada de concedii merită gaming pe GeForce NOW!

Membrii GFN se vor bucura întreaga lună de titluri noi, unele dintre care nume mari, precum Saints Row și Rumbleverse. Acestea sun doar 2 dintre cele 38 de jocuri care ajung în librăria GeForce NOW luna aceasta.

Iar cu posibilitatea de a te juca pe Mac, sau la calitate de PC pe mobil și alte dispozitive compatibile, membrii se pot bucura de gaming de oriunde în concediu.

Ce ne pregătește luna august

Pe lângă Saints Row și Rumbleverse, noi titluri cu lansare în aceeași zi cu cea oficială sunt așteptate, precum Thymesia (lansare nouă pe Steam, 18 august), Farthest Frontier (lansare nouă pe Steam, 9 august), Scathe (lansare nouă pe Steam și Epic Games Store, 31 august).

Încearcă noi jocuri chiar astăzi

Membrii RTX 3080 și Priority se vor putea bucura de titluri precum Retreat to Eden cu RTX ON pentru grafică excelentă, precum și de stream la 4K și 60 fps sau rezoluție 1440p cu 120 fps pe aplicațiile native de PC sau Mac. Cele 13 jocuri de săptămâna aceasta sunt următoarele:

Adio iulie

Pe lângă jocurile anunțate inițial pentru luna iulie, 13 alte titluri au fost adăugate luna trecută:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.