Canon Roadshow revine în această primăvară

În intervalul 15 - 25 mai, Caravana Canon străbate șase orașe, pentru a le prezenta comunităților locale cele mai performante echipamente Canon, inclusiv noile EOS R8 și EOS R50

0
475
Ascultă acest articol


Caravana Canon ajunge în șase orașe pentru a întâlni comunitățile locale: Bacău (15 mai), Piatra-Neamț (16 mai), Suceava (17 mai), Baia Mare (22 mai), Oradea (23 mai), Arad (25 mai) 

Echipa Canon România reia unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sale și străbate țara pentru întâlnirea cu pasionații de fotografie din comunitățile locale. Și în acest an, Caravana Canon vine cu un număr impresionant de echipamente din seria EOS R, o gamă largă de obiective RF, camera video C70, precum și imprimantele necesare oricărui fotograf: PIXMA G540 și ImagePROGRAF PRO-1000.

Iată programul evenimentului din această primăvară:

  • Bacău, 15 mai
  • Piatra Neamț, 16 mai
  • Suceava, 17 mai
  • Baia Mare, 22 mai
  • Oradea, 23 Mai
  • Arad, 25 mai

În fiecare oraș, întâlnirea începe la ora 17:30 și include o sesiune Touch & Try, în cadrul cărora participanții vor putea testa echipamentele preferate de la Canon. Alături de echipa Canon, cei prezenți vor avea prilejul să afle de la Elena Corbu totul despre creativitatea în fotografie. Totodată, Mircea Maieru va explica de ce noul mirrorless EOS R50 reprezintă camera ideală pentru vlogging. În cadrul unui workshop moderat de Elena, participanții vor putea testa aparatura disponibilă, alături de un model profesionist. În plus, se vor putea folosi imprimantele foto din gama PRO Canon și multe alte lucruri.

“Fotografii cu experiență, dar și cei aflați la început de drum sau care practică arta fotografică ca hobby sunt bineveniți la aceste întâlniri. De fiecare dată ne propunem să răspundem tuturor întrebărilor, să acoperim atât partea practică, prin sedințele foto pe care le organizăm în fiecare oraș, cât și partea teoretică. De aceea alături de noi se află fotografi cu experiență, care oferă consultanță și împărtășesc din cunoștințele lor. Suntem fericiți că, în cadrul acestei ediții a Canon Roadshow, avem prilejul să le putem oferi participanților spre testare gama de aparate mirrorless EOS R, precum și obiectivele RF”, a declarat Laurențiu Țârloiu, B2C Channel Manager, Canon România.

Cei interesați să participe la Canon Roadshow se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, completând formularul aferent fiecărui oraș. Formularele de înscriere sunt disponibile aici, pe pagina de Facebook Canon România. 

Participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.