Galaxy Z Flip5 și Z Fold5: Impactul Pozitiv Asupra Planetei

0
481
Ascultă acest articol


Samsung Electronics este într-o călătorie continuă pentru a deschide mai multe posibilități pentru oameni și planetă, iar esențial pentru această călătorie este crearea unei experiențe mobile centrate pe oameni, cu mai multe materiale reciclate, fără compromisuri. Noile Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 reprezintă încă un pas în acest angajament de proiectare a tehnologiei care rupe barierele, urmărind în același timp să reducă la minimum impactul asupra mediului.

O Varietate Mai Largă de Materiale Reciclate în Mai Multe Componente

La începutul acestui an, Samsung și-a extins utilizarea inovatoare a materialelor reciclate în proiectarea produselor cu seria Galaxy S23, introducând materiale noi în mai multe componente. Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 avansează aceste eforturi, oferind o varietate mai largă de materiale reciclate[1] în mai multe componente interne și externe decât smartphone-urile anterioare din seria Galaxy Z. Cele mai noi smartphone-uri pliabile includ aluminiu reciclat pre-consum și plastic reciclat post-consum, provenit din plase de pescuit aruncate, butoaie de apă și sticle PET. De asemenea, ele încurajează utilizarea Corning® Gorila® Glass Victus®[2], care conțin în medie 22% din conținut sticlă reciclată pre-consum.

Nu numai că Samsung a adăugat mai multe tipuri de materiale reciclate utilizate în fiecare dispozitiv, dar compania a crescut de peste două ori cantitatea de componente ale dispozitivului care utilizează minimum 10% plastic reciclat post-consum sau sticlă reciclată pre-consum, sau în medie 22% sticlă reciclată pre-consum. Atât Galaxy Z Flip5 cât și Z Fold5 folosesc materiale reciclate în 15 componente ale dispozitivului, o creștere de la șase componente interne în Galaxy Z Flip4 și Z Fold4.

Când vine vorba de ambalare, Samsung continuă eforturile de a progresa pentru a reduce prezența plasticului de unică folosință. Acesta este motivul pentru care hârtia pentru cutia de ambalare[3] este fabricată folosind material 100% reciclat[4]. De asemenea, compania a trecut la material de hârtie reciclat pentru protejarea ecranului și a capacului din spate.

Un Ciclu de Viață al Dispozitivului Care Durează Mai Mult

Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 continuă activitatea Samsung pentru a optimiza longevitatea și a îmbunătăți gradul de actualizare a smartphone-urilor sale. Fiecare dispozitiv are cinci ani de actualizări de securitate și patru generații de upgrade-uri de sistem de operare, contribuind la extinderea ciclului de viață al produsului.

Drept urmare, comunitatea Galaxy se poate bucura în mod fiabil de dispozitivele lor pentru o perioadă mai lungă de timp, permițându-le să facă alegeri eco-conștiente în viața lor de zi cu zi.

Consultați infograficul de mai jos pentru a vedea cum acțiunile mici pot avea un impact pozitiv mare asupra planetei prin Galaxy Z Flip5 și Z Fold5.

[1] Tipurile de materiale reciclate includ PA reciclat post-consum, obținut din plase de pescuit aruncate, PBT reciclat post-consum, PC reciclat post-consum, obținut din butoaie de apă aruncate, și aluminiu reciclat pre-consum, obținut din materiale generate ca produs secundar în timpul procesului de fabricație. Metalul reciclat este re-topit, filtrat pentru impurități, și apoi reutilizat pentru a fabrica piese în cadrul procesului de fabricație al Samsung. Există, de asemenea, conținut reciclat pre-consum provenit din deșeuri de sticlă generate ca produs secundar în timpul fabricării sticlei. Aceste deșeuri de sticlă sunt măcinate și apoi folosite ca ingredient în procesul de fabricație al sticlei Corning® Gorilla® Glass Victus®.

[2] Galaxy Z Fold5: 15 componente ale dispozitivului care conțin cel puțin 10% material plastic reciclat sau aluminiu reciclat, sau o medie de 22% sticlă reciclată. Aceste componente includ Bracketul cablului FPCB al butonului de volum, Modulul difuzorului superior (superior și inferior), Modulul difuzorului inferior (superior și inferior), Conectorul ecranului de acoperire, Carcasa frontală (principală), Carcasa frontală (secundară), Antena (secundară), Antena (principală), Butonul de volum, Finger Key Bracket, Tava SIM, Conectorul pentru suportul de conector, Decorul camerei (superior și inferior), Fereastra secundară, Sticla spate. (Galaxy Z Flip4: 6 componente ale dispozitivului). Măsurătorile de mai sus se bazează pe greutate.

[3] Materialul din hârtie 100% reciclat este folosit în următoarele componente de ambalaj: Cutia Unității de Ambalare a Produsului, Protectorul de Capac, Cutia Manualului, Blocul de Notițe Manual și Banda DLC.

[4] Materialul din hârtie 100% reciclată a primit validarea revendicării de mediu (ECV).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.