Veeam lansează Backup-as-a-Service pentru Microsoft 365 și Microsoft Azure

Noile soluții îmbină fiabilitatea și eficiența soluțiilor Veeam pentru operațiunile de backup și recuperare a datelor cu o flexibilitate sporită în ceea ce privește gestionarea și implementarea acestora

0
431
Ascultă acest articol


Veeam® Software, lider în protecția și recuperarea datelor în urma atacurilor de tip ransomware, a anunțat astăzi lansarea a două noi soluții ce integrează fiabilitatea și eficiența capabilităților de backup și recuperare oferite de Veeam cu ușurința în utilizare a serviciului Backup-as-a-Service (BaaS). Cirrus by Veeam, disponibil începând de astăzi pentru clienții Microsoft 365 și Microsoft Azure, furnizează o soluție BaaS simplă, flexibilă, puternică și de încredere. Aceasta le oferă organizațiilor posibilitatea de a simplifica gestionarea și administrarea operațiunilor lor de backup, în timp ce păstrează întreaga eficacitate a tehnologiei Veeam.

Veeam va introduce o versiune nouă și îmbunătățită a serviciului BaaS în primul trimestru al anului 2024, aceasta fiind disponibilă prin intermediul furnizorilor de servicii Veeam, în cadrul pieței Microsoft Azure și în magazinul online Veeam.

„450.000 de clienți au ales Veeam pentru a-și proteja activitățile și a le păstra în funcțiune, ceea ce ne-a adus în fruntea clasamentului mondial în ceea ce privește protecția datelor și recuperarea în urma atacurilor ransomware”, a declarat Danny Allan, CTO Veeam. „Acum le oferim clienților aceste capabilități de încredere – pentru Microsoft 365 și pentru Microsoft Azure – sub formă de serviciu. Prin această nouă soluție BaaS, clienții au o flexibilitate crescută în modul în care aleg să utilizeze Veeam pentru a-și proteja afacerea, fie că o fac în cloud, on-premises sau într-un mediu hibrid.”

Cirrus by Veeam a fost achiziționat de la CT4, dezvoltatorul serviciului, folosind platforma Veeam pentru backup și recuperare a datelor în urma atacurilor ransomware. Acum, clienții pot alege din mai multe opțiuni în privința modului în care doresc să utilizeze Veeam și să își administreze datele din Microsoft 365 și Azure:  

  • Noul Cirrus by Veeam: Oferă o experiență SaaS (Software as a Service) simplă și intuitivă, eliminând necesitatea gestionării infrastructurii sau stocării.
  • Veeam Backup pentru Microsoft 365 și Veeam Backup pentru Microsoft Azure: Implementează soluțiile software existente ale Veeam pentru protejarea datelor Microsoft 365 & Azure și gestionează infrastructura.
  • Un serviciu de backup oferit de un partener Veeam Cloud & Service Provider (VCSP): Construit pe baza platformei Veeam, oferă servicii suplimentare valoroase, adaptate domeniului de expertiză al furnizorului.

Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft 365

Cirrus pentru Microsoft 365 se bazează pe soluția de backup Veeam Backup pentru Microsoft 365, recunoscută ca lider în domeniu, și o livrează sub forma unui serviciu complet. Aceast serviciu simplifică strategia de backup a clienților prin intermediul unei soluții cloud all-in-one, care include software, infrastructură și stocare nelimitată. Cu ajutorul acesteia, organizațiile pot să beneficieze nu doar de de o tehnologie avansată de protecție a datelor și securitate, dar și de o experiență simplă și intuitivă pentru utilizator.

  • Tehnologie de încredere și fiabilă: Oferă un backup personalizabil, opțiuni flexibile de recuperare și capabilități puternice de căutare.
  • Serviciu de backup all-inclusive: Simplifică backup-ul pentru Microsoft 365 prin furnizarea tuturor componentelor necesare clienților, incluzându-le într-un singur pachet, la un preț unic.
  • Modern, sigur și intuitiv: Asigură protecția datelor critice pentru afaceri prin imuabilitate integrată; nu este necesară descărcarea unui software sau întreținerea infrastructurii.

Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft Azure

Datele găzduite pe Microsoft Azure sunt la fel de vulnerabile în fața atacurilor cibernetice și pierderilor de date asemeni celor de pe orice alt mediu, iar responsabilitatea de a le proteja revine proprietarului acestora. Cirrus Cloud Protect pentru Microsoft Azure este o soluție complet găzduită și preconfigurată ce oferă o protecție dovedită și rezilientă.  

  • Recuperarea rapidă a investiției: Scăderea timpului necesar pentru obținerea rezultatelor și eliminarea întârzierilor ce țin de implementare, actualizări și remedierea configurațiilor incorecte.
  • Pregătire pentru mediul de afaceri la scară mare: Utilizarea celor mai bune practici în materie de backup, securitate și FinOps într-un serviciu construit pentru Azure Well-Architected Framework.
  • Recuperare sigură: Protecție nativă cuprinzătoare cu cele mai personalizabile puncte de recuperare (RPO) și capacitate de recuperare în oricare locație.

Disponibilitate

Cirrus by Veeam este disponibil acum pe platforma Azure Marketplace și prin toate canalele existente Cirrus, urmând să fie extins în curând și către alte rute de comercializare Veeam. Noile oferte Veeam BaaS, complet integrate, vor fi lansate la începutul anului 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.