Canon marchează începutul unei noi ere pentru serviciile de imprimare, în cadrul evenimentului „Make It Future-Proof“,

0
332
Ascultă acest articol


Canon Europe marchează începutul unei noi ere pentru serviciile de imprimare, în cadrul evenimentului exclusiv „Make It Future-Proof“, organizat la Canon Customer Experience Centre în Poing, Munchen. Evenimentul a reunit clienţi importanţi şi lideri în domeniul inovaţiilor, care au schimbat idei despre creşterea sustenabilă a industriei de imprimare prin inovaţii tehnologice şi comerciale.

Tema evenimentului, „Creştere sustenabilă prin inovaţii tehnologice şi comerciale“, a scos în evidenţă legătura directă dintre succesul pe plan comercial şi practicile de business sustenabile. Canon a expus câteva dintre cele mai noi produse de imprimare de producţie, inclusiv seria V de prese digitale cu alimentare cu coli şi seria Colorado M de imprimante digitale cu UV GEL, pentru formate mari, o dovadă a angajamentului Canon de a oferi mereu tehnologii inovatoare.

Steve Lister, consultant renumit în domeniul sustenabilităţii, care a colaborat cu branduri şi retaileri globali, a ţinut un discurs pe tema „O abordare sustenabilă contribuie la creşterea companiei şi a rezilienţei acesteia.“. Recunoscut pentru contribuţia sa în domeniul dezvoltării bazate pe respectul faţă de natură, discursul său a depăşit limitele teoretice şi a inclus oportunităţi concrete de dezvoltare sustenabilă, ce pot duce concomitent la creşterea companiei, dar şi la avantaje competitive. Printre ideile prezentate s-au numărat utilizarea de materiale alternative, mai sustenabile, reducerea deşeurilor şi adoptarea unei abordări circulare prin reciclarea unui produs la sfârşitul utilizării.

„Make It Future-Proof nu a fost un simplu eveniment; acesta a reprezentat un punct de reper pentru industria de imprimare, marcând trecerea către o abordare bazată pe rezilienţă şi respect pentru mediul înconjurător,“ a declarat Faruk Ekinci, Professional Print Business Development Manager la Canon CEE. „Abordând probleme importante, precum costuri, calitate şi sustenabilitate, discuţiile şi demonstraţiile au scos în evidenţă tendinţele în creştere din industria imprimării de producţie şi au subliniat faptul că inovaţiile sustenabile sunt imperative nu doar pentru a rămâne relevant, ci şi pentru a rămâne lider de piaţă.“

Invitaţii au avut ocazia să facă un tur al Canon Customer Experience Centre pentru a vedea soluţii de imprimare digitală end-to-end, care promit să îmbunătăţească productivitatea şi profitabilitatea şi să ajute la atingerea ţintelor de sustenabilitate ale companiilor. Demonstraţiile s-au concentrat pe tehnologii şi fluxuri de lucru gândite să inspire servicii şi modele de business noi, Canon asigurându-se că pune la dispoziţia clienţilor săi toate echipamentele necesare pentru a face faţă viitorului imprimării.

Clienţii Canon CEE prezenţi la eveniment s-au putut convinge de angajamentul Canon de a transforma domeniul de imprimare. În cadrul evenimentului, am oferit informaţii furnizate de clienţii din domeniul imprimării, pentru a ajuta utilizatorii Canon să creeze servicii şi strategii care să folosească la maxim soluţiile tehnologice, pentru un succes constant într-o industrie în continuă schimbare.

„Îi sprijinim pe clienţii noştri să creeze soluţii inovatoare pe termen lung şi să se adapteze astfel la schimbările din industrie“, a adăugat Ekinci. „Astăzi, suntem un lider al inovării în domeniului imprimării şi suntem pregătiţi să vă susţinem în drumul spre succes, indiferent de ceea ce ne rezervă viitorul.“

Evenimentul Make It Future-Proof a scos în evidenţă dorinţa companiei Canon de a conduce industria de imprimare către un viitor sustenabil şi profitabil. Pe măsură ce industria de imprimare evoluează, Canon continuă să le ofere clienţilor instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru o abordare „Make It Future-Proof“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.