Ascultă acest articol


Odată cu apropierea sezonului de sărbători, Philips Monitors a pregătit un nou dispozitiv pentru cei care caută cadouri ideale pentru gameri: Philips Evnia 32M2C5500W, monitorul proiectat și echipat pentru a oferi viteză superioară, experiențe captivante și confort desăvârșit tuturor utilizatorilor, ambalat într-un design elegant.

Caracteristici cheie

  • Ecran curbat 1000R
  • Panou VA rapid cu rezoluție Quad HD pentru imagini clare și unghiuri largi de vizualizare
  • Rata de reîmprospătare de 240 Hz
  • Suport pivotant și reglabil pe înălțime
  • Conectivitate USB-hub pentru mai multă flexibilitate

“Philips Evnia 32M2C5500W combină viteza, performanța grafică și experiența de utilizare confortabilă pe care le caută jucătorii din ziua de azi într-un singur produs, proiectat să satisfacă și cele mai exigente așteptări. Acest monitor poate fi de asemenea un cadou perfect pentru cei pasionați de gaming” a declarat  Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing și Deputy Director Marketing EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM).

Culori pline de viață și jocuri pline de acțiune

Philips Evnia 32M2C5500W oferă arsenalul necesar pentru a profita la maximum de fiecare sesiune de joc. Ecranul VA curbat 1000R oferă imagini clare și unghiuri largi de vizualizare care asigură o experiență de gaming captivante și deosebit de satisfăcătoare. Tehnologia Crystalclear combinat cu rezoluția Quad HD 2560 x 1440 garantează claritate și culori bogate (acoperire DCI-P3 de 92%), în timp ce conținutul HDR este afișat mai detaliat și mai realist față de un monitor convențional confirmată și de certificarea DisplayHDR 400.

Pe lângă capabilitățile grafice remarcabile, Philips Evnia 32M2C5500W oferă viteza și precizia necesară jocurilor de ultimă generație, fără a pierde niciun cadru. Datorită caracteristicilor precum rata de reîmprospătare ultra-rapidă de 240 Hz, input lag-ul redus, compatibilitatea FreeSync Premium Pro și timpul de răspuns MPRT de 0,5 ms, jocurile preferate vor fi întotdeauna redate fluid, rapid și neîntrerupt de efecte enervante precum ghosting-ul. Folosind acest ecran, utilizatorii se vor simți întotdeauna în mijlocul acțiunii.

Pentru a asigura o utilizare cât mai confortabilă, Philips Evnia 32M2C5500W este echipat cu o bază ”Compact Ergo”, care permite reglajul pe înălțime, înclinarea și pivotarea monitorului, în timp ce Funcțiile LowBlue și Flicker-Free contribuie la reducerea oboselii ochilor cauzată de orele îndelungate petrecute în fața ecranului.

 Preț și disponibilitate

 Philips Evnia 32M2C5500W va fi disponibil la finalul lunii noiembrie la prețul recomandat de 2480 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.