Panasonic anunță parteneriatul cu atleta olimpică Malaika Mihambo

Panasonic anunta parteneriatul cu atleta olimpica Malaika Mihambo

0
290
Ascultă acest articol


Panasonic anunță colaborarea cu atleta olimpică Malaika Mihambo în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris. Bazat pe respect și implicare activă pentru sustenabilitate și schimbare socială, acest parteneriat reprezintă un apel colectiv pentru conștientizarea schimbărilor climatice adresat tuturor celor care au sportul ca pasiune comună.

”Am fost interesată de problemele sociale și de mediu încă din școala primară. Sunt preocupată de tot ceea ce ține de protejarea naturii, de dezvoltarea și bunăstarea personală precum și de nevoia incontestabilă de a îmbunătăți condițiile de viață ale multora dintre semenii noștri din întreaga lume.

Calitatea de Ambasador Panasonic Team mă va ajuta să promovez în continuare aceste deziderate, întrucât ele reflectă valorile comune pe care le am cu Panasonic și angajamentele sale față de sustenabilitate, pentru o viață mai bună și o lume mai bună pentru toți” – a declarat Malaika Mihambo

Malaika deține o licență în științe politice și în prezent studiază pentru o diplomă de master în științe ale mediului, care include explorarea eficienței energetice și a economiei circulare ca motoare pentru sustenabilitate. Acest lucru, combinat cu interesul ei pentru inginerie, o poziționează pe Malaika drept persoana ideală pentru a fi Ambasador Panasonic Team și pentru a sprijini educația oamenilor în direcția înțelegerii și susținerii acțiunilor pentru protejarea mediului.

Determinarea ei privind dezvoltarea personală se reflectă și în performanța ei pe scena mondială a atletismului, care include o medalie de aur la săritura în lungime la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020 și două titluri de campioană mondială. Malaika este, de asemenea, autoarea cărții „Jump Yourself Free: My Path to Mindfulness and Inner Strength”, o carte axată pe trăirea unei vieți determinate, care a fost lansată în octombrie 2023.

Malaika a fost desemnată „Sportiva anului” timp de trei ani consecutivi și numită „Atleta inimilor” pentru activitatea sa de caritate pentru copii, ca parte a Malaika Herzsprung e.V., o asociație care sprijină copiii din școala primară cu abonamente la cluburi de atletism.

Atleții Panasonic Team arată calea

Malaika se alătură unei liste impresionante de sportivi de talie mondială care fac parte din familia Panasonic Team. Panasonic este mândru Partener al Comitetului Olimpic Internațional încă de la începutul programului TOP la Jocurile Olimpice de iarnă de la Calgary din 1988. În calitate de Partener Olimpic Mondial, Panasonic crede cu tărie în spiritul Jocurilor Olimpice și în capacitatea lor unică de a aduce oamenii împreună într-un mod pozitiv și inspirațional.

Junichi Suzuki, președinte și CEO al Panasonic Europe B.V.: „Malaika este o alăturare fantastică la familia noastră Panasonic Team. Organizația de caritate pentru copii Herzsprung fondată de Malaika este un exemplu perfect al sinergiei dintre valorile ei și cele ale companiei Panasonic. Suntem, de asemenea, foarte bucuroși să o susținem în călătoria sa către Jocurile Olimpice Paris 2024”.

Pentru mai multe informații despre viziunea Panasonic GREEN IMPACT, vizitați: https://holdings.panasonic/global/corporate/panasonic-green-impact.html

Pentru mai multe informații despre Panasonic ca partener mondial olimpic și paralimpic, vizitați: Panasonic Official Olympic & Paralympic Website | Panasonic Holdings

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.