Ascultă acest articol


Samsung Electronics va dezvălui la CES® 2024 o nouă gamă de aspiratoare susținută de inteligența artificială avansată. Noul aspirator robot cu mop, Bespoke Jet Bot Combo, asigură funcții îmbunătățite prin intermediul inteligenței artificiale și curățare cu abur pentru ca utilizatorii să mențină curățenia în case mult mai ușor.

,,Sunt încântat să vă prezint noua noastră linie de aspiratoare pentru 2024, Bespoke Jet Bot Combo care utilizează cea mai recentă tehnologie AI pentru a îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare. Cu putere mare, noile aspiratoare duc experiența de curățare la un alt nivel prin caracteristici inovatoare. Credem cu tărie că aceste noi aspiratoare vor face curățenia mai plăcută pentru clienții noștri.”, a declarat Moohyung Lee, EVP și șef al echipei Customer Experience din cadrul diviziei Digital Appliances, Samsung Electronics. 

Bespoke Jet Bot Combo aduce o mulțime de funcții avansate, bazate pe AI, pentru o casă mai curată 

Bespoke Jet Bot Combo este un robot de curățare cu mop susținut de inteligența artificială care îmbunătățește experiența utilizatorului atât în timpul, cât și după curățare. Recunoașterea actualizată a obiectelor prin AI aplicată Bespoke Jet Bot Combo evoluează din tehnologia introdusă anterior în Bespoke Jet Bot™ AI+. Bespoke Jet Bot Combo identifică un număr mai mare de obiecte printr-un senzor 3D pentru o curățare mai precisă.

Cea mai notabilă îmbunătățire este faptul că funcția AI Object Recognition (recunoașterea obiectelor prin intermediul inteligenței artificiale) permite detectarea spațiului și pereților pentru a oferi utilizatorilor experiențe de curățare mai bune. Recunoașterea implică și clasificarea zonele cartografiate, cum ar fi o cameră de zi și o bucătărie, sugerarea automată a ,,zonelor interzise”, cum ar fi baia, veranda sau intrarea, pentru evitarea zonelor desemnate. Când Bespoke Jet Bot Combo detectează o pată, se duce la stația de colectare pentru a încălzi lavetele mopului cu abur și apă la temperatură ridicată și apoi se întoarce în zona identificată pentru a o curăța. Cu lavete umede care se învârt la 170 RPM, Bespoke Jet Bot Combo poate curăța în mod eficient chiar și petele întărite, ceea ce reduce intervenția utilizatorului într-o varietate de medii.

În plus, modelul poate detecta chiar și tipul de podea, folosind o caracteristică numită AI Floor Detect. Aceasta face distincția între podelele dure și covoare și apoi își mărește automat puterea de aspirare care este adecvată chiar și pentru aspirarea prafului profund din covoare. În plus, ajută la prevenirea umezirii covoarelor utilizatorilor și a contaminării acestora cu lavetele murdare ale mopului. Când Bespoke Jet Bot Combo detectează un covor, determină dacă să ridice lavetele mopului sau să le detașeze la stația de curățare pentru a evita contaminarea încrucișată.

Bespoke Jet Bot Combo asigură o curățenie completă. Stația de colectare furnizează un sistem de curățare totală în trei pași pentru lavetele mopului, care include spălarea automată, curățarea cu abur și uscarea automată cu aer cald. După ce spală lavetele mopului cu apă fierbinte încălzită de abur la temperatură ridicată, pulverizează abur pe ele pentru a preveni mirosurile, permițând o întreținere mai igienică.

Disponibilitate

Pentru a testa Bespoke Jet Bot Combo, participanții la CES® 2024 pot vizita standul Samsung. Bespoke Jet Bot Combo este în prezent în curs de dezvoltare, iar caracteristicile descrise mai sus pot suferi modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.