SkyShowtime prezintă atracțiile lunii februarie

Cel mai nou film din franciza Missiune: Imposibilă întră în grilă!

0
439
Ascultă acest articol


SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume. Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime
este noua casă a divertismentului premium din Europa. Iată cele mai importante lansări ale lunii februarie.

Premiere seriale

HALO – SEZON : 2 – EPISOADE : 9

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc HALO pentru Xbox®. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant.

Serialul HALO reunește povești profund personaje cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

Primele două episoade vor fi disponibile pentru vizionare din 9 februarie, ulterior noi episoade vor fi lansate săptămănal.

The Lovers – SEZON : 1 – E PISOADE : 6

O poveste de dragoste despre doi oameni care par a fi cu totul nepotriviți unul pentru celălalt – dar dacă, de fapt, ar fi cu totul potriviți? Janet (Roisin Gallagher) este o angajată într-un supermarket din Belfast, foarte vorbăreață și amuzantă, căreia nu prea îi pasă de nimic, nici măcar de viața ei.

Seamus (Johnny Flynn) este un stimat jurnalist de radio, ancorat în politică, care aparent duce o viață perfectă în Londra, alături de iubita sa celebră. Când Seamus intră în lumea lui Janet (la propriu, sărind gardul casei și ajungând în curtea ei), cei doi intră instantaneu în conflict.

Ulterior se simt atrași unul de celălalt și, în curând, devine tot mai clar faptul că se îndrăgostesc.

Primele două episoade vor fi disponibile pentru vizionare din 9 februarie în exclusivitate pe SkyShowtime, ulterior noi episoade vor fi lansate săptămănal.

Continuări seriale

The Woman in the Wall – SEZON : 1 – EPISOADE : 6

The Woman in the Wall prezintă povestea unuia dintre cele mai șocante scandaluri din Irlanda – instituțiile brutale cunoscute sub numele de The Magdalene Laundries. Lorna Brady (Ruth Wilson) este o femeie din Kilkinure, un mic oraș fictiv, care se trezește într-o dimineață cu un cadavru în casă. Speriată, Lorna nu știe cine este femeia moartă și nici nu știe dacă ea însăși ar putea fi responsabilă pentru aparenta crimă… Asta pentru că Lorna suferă, de mult timp, de crize extreme de somnambulism, care s-au manifestat din perioada în care a fost încarcerată în mânăstirea Kilkinure.

Primele două episoade vor fi disponibile pentru vizionare din 19 februarie în exclusivitate pe SkyShowtime, ulterior noi episoade vor fi lansate săptămănal.

The Curse – SEZON 1 –  E PISOADE : 10

The Curse spune povestea lui Whitney și Asher
Siegel, un cuplu de proaspăt căsătoriți care
încearcă să dea viață viziunii unei locuințe ecologice în mica comunitate din Española, New Mexico. Eforturile lor se complică atunci când Dougie, un producător excentric de emisiuni tip reality show, vede o oportunitate în povestea lor. Pe măsură ce serialul se derulează, cuplul se trezește prins într-o rețea misterioasă de situații neclare, etice și morale, în timp ce încearcă să-și mențină relația pe linia de plutire. În serial joacă Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) și Safdie (Oppenheimer). Printre vedetele invitate se numără Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar®, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy® și Constance Shulman.

Episoadele 6 – 10 vor fi disponibile pentru vizionare din 16 februarie în exclusivitate pe SkyShowtime.

Ted – SEZON : 1 – E PISOADE : 7

Bazat pe blockbusterul de succes și pe continuarea purtând semnătura lui Seth MacFarlane, creatorul Family Guy, despre un îndrăgit ursuleț de pluș care prinde viață ca urmare a unei dorințe din copilărie, Ted este un serial de comedie de jumătate de oră, hazliu și insolent, care spune povestea lui John Bennett, un adolescent din Boston și a celui mai bun prieten al lui, obraznicul ursuleț de pluș Ted. Acțiunea are loc în anii ‘90, după ce momentul său de glorie a trecut, când Ted este nevoit să se înscrie la liceu alături de cel mai bun prieten al său, John, experimentând plusurile și minusurile vieții de adolescent… când afumat, când conștient.

Primele patru episoade vor fi disponibile pentru vizionare din 22 februarie în exclusivitate pe SkyShowtime, ulterior celelalte episoade vor fi disponibile din 11 aprilie.

Filme

Misiune: Imposibilă – Răfuiala mortală partea 1

Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: Trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 9 februarie.

Heist 88

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) este un geniu
criminal care are capacitatea înnăscută de a convinge pe oricine să facă orice. După ce s-a hotărât să dea o ultimă lovitură înainte de a merge la închisoare, Horne recrutează patru tineri angajați ai unei bănci pentru a fura aproape 80 de milioane de dolari, printr-un atac curajos și sfidător asupra sistemului bancar național.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 22 februarie.

Țestoasele Ninja: Haosul Mutanților

După ce au fost la adăpost de umanitate pentru mulți ani, frații Turtle și-au propus să cucerească inimile newyorkezilor și să fie acceptați, grație curajului lor, ca niște adolescenți normali. Noul lor prieten April O’Neil îi ajută să înfrunte o misterioasă organizație criminală, dar în curând sunt surprinși de o armată de mutanți care se dezlănțuie asupra lor. În rolurile principale: Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (aprilie), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop) , John Cena (Rocksteady) și Paul Rudd (Mondo Gecko).

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 9 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.