Proiecții speciale Klaus & Barroso, în prezența echipei, la Happy Cinema Sala Luceafărul

0
338
Ascultă acest articol


Marți, 16 ianuarie, Happy Cinema invită publicul la două proiecții speciale Klaus & Barroso, în prezența echipei, la Sala Luceafărul din București, începând cu ora 19:00, respectiv 21:00. Astfel, spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia de a cunoaște o parte din echipa filmului și de a afla detalii captivante din culisele peliculei.

Produsă de Bold Film Studio, comedia Klaus & Barroso are în distribuție nume îndrăgite din showbizul românesc, precum: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Ca să plătească o datorie urgentă, Klaus, un barman combinator, organizează cu ajutorul fratelui său, Barroso, un bodyguard iute la mânie, o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Invitații sunt o adunătură colorată de corporatiști, fiecare cu frustrările și obsesiile lui. Petrecerea clandestină merge din rău în mai rău iar cei doi frați sunt presați să găsească soluții pentru fiecare personaj nou-apărut. Stripperița angajată de Klaus se ceartă cu nașul și refuză să se mai dezbrace, patroana apare subit în club și amenință că sună la poliție, vecinul de deasupra se plânge de zgomot. Apogeul este venirea unor mafioți puși pe răzbunare. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze? E comedie, deci probabil că da.

Klaus & Barroso – din 16 ianuarie în toate cinematografele Happy Cinema

Klaus & Barroso va fi disponibil începând cu 16 ianuarie în toate cinematografele din rețeaua Happy Cinema. Biletele pentru proiecțiile speciale în prezența echipei se pot achiziționa la prețul de 12 lei, de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.