Ascultă acest articol


Poveștile de dragoste și intrigile din aristocrație vor înflori la propriu sub cerul nopții. Pe 18 mai, Netflix invită fanii să sărbătorească lansarea noului sezon și să pășească mai aproape de universul fermecător al seriei Bridgerton printr-o experiență specială.

Creat sub forma unei galerii în aer liber, unde cele mai îndrăgite personaje prind viață prin proiecții acompaniate de muzică, Muzeul Bridgerton va fi o oportunitate unică de a călători prin îndrăgita serie. Aici, fanii vor putea descoperi costumele originale purtate de personajele lor preferate și vor putea afla mai multe despre poveștile din spatele exponatelor. De la artiști stradali la proiecții pline de culoare, fiecare element al acestei experiențe imersive conține o poveste care așteaptă să fie spusă. Fanii sunt invitați să pătrundă pas cu pas în lumea Bridgerton, prin scanarea codurilor QR care vor însoți fiecare atracție.

Programul activităților:

  • 19:00 exponate și artiști stradali (în punctele cheie de pe hartă).
  • 21:00 proiecții cu personajele pe clădiri (în punctele cheie de pe hartă).
  • 22:00 concert live cu video mapping în fața Teatrului Odeon.

Harta Muzeului Bridgerton este disponibilă aici.

1 COMENTARIU

  1. Fix la 5 minute de la inceperea mappingului, militia si militai locala impreuna cu 2 stivuitoare si-au batut joc de spectacol cu girofare si sirene fix in dreptul teatrului Odeon . Niste inculti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.