The Witcher 3 REDkit este disponibil acum pentru toți jucătorii de pe PC!

CD PROJEKT RED a lansat astăzi The Witcher 3 REDkit, un instrument de modding complet și avansat pentru PC, care le oferă jucătorilor acces la multe dintre aceleași caracteristici folosite de dezvoltatorii din The Witcher 3: Wild Hunt.

0
127
Ascultă acest articol


Dezvoltat și implementat de Yigsoft, în strânsă colaborare cu echipa CD PROJEKT RED, The Witcher 3 REDkit oferă o multitudine de caracteristici avansate, precum și o integrare completă cu Steam Workshop, facilitând publicarea – și utilizarea – mod-urilor atât pentru creatori, cât și pentru jucătorii ocazionali. Fiind o bază de cod refăcută, refăcută și extinsă a REDengine 3, oferă modderilor o libertate fără egal în crearea de noi misiuni, personaje, locații și multe altele. Lansarea de astăzi a fost însoțită de un trailer care prezintă câteva dintre posibilitățile de modding conținute în cadrul instrumentului, precum și o prezentare generală a principalelor sale caracteristici.

The Witcher 3 REDkit este gratuit pentru toți posesorii de The Witcher 3: Wild Hunt pe PC și poate fi descărcat acum de pe GOG, Steam și Epic Games Store. Pentru a-i sprijini pe modderi în utilizarea numeroaselor funcționalități ale instrumentului, CD PROJEKT RED a lansat, de asemenea, o documentație completă care cuprinde tutoriale pentru prima configurare, o prezentare generală a funcțiilor de bază, o colecție tot mai mare de tutoriale „how-to”, un ghid pentru publicarea de moduri și multe altele.

Studioul va lansa în curând un interviu cu dezvoltatorii, inclusiv Narrative Director Philipp Weber, Expert Quest Designer Danisz Markiewicz și Lead Quest Designer Błażej Augustynek, pentru a aduna perspectivele lor cu privire la trecerea de la modding la munca în dezvoltarea de jocuri, mod-urile de care sunt cei mai mândri și ce oportunități oferă The Witcher 3 REDkit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.