Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (14 ianuarie – 21 ianuarie)

Titlul original: Resident Evil: Afterlife

Titlul romanesc: Resident Evil: Viata de apoi

Regie: Paul W.S. Anderson

Distributie: Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Wentworth Miller

Gen: Actiune, Aventura, Horror

An de productie: 2010

Cea de-a patra parte a francizei Resident Evil, care are la baza un joc video de succes, recurge de aceasta data la efecte speciale senzationale pentru a pune in scena o poveste care a facut deja istorie. Intr-o lume in care majoritatea locuitorilor au murit din cauza unui virus letal, Alice (Milla Jovovich) este nevoita sa lupte atat pentru supravietuire, cat si pentru salvarea putinilor oameni ramasi in viata. Fiecare zi este o noua provocare, insa Alice o are alaturi pe cea mai buna prietena a ei, Claire Redfield (Ali Larter), impreuna cu care si-a propus sa reconstruiasca viitorul planetei. Un thriller SF halucinant, Resident Evil: Afterlife ofera o perspectiva provocatoare asupra umanitaii.

Titlul original: Piranha

Titlul romanesc: Piranha

Regie: Alexandre Aja

Distributie: Elisabeth Shue, Jerry O’Connell, Ving Rhames, Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd, Jessica Szohr, Steven R. McQueen, Adam Scott, Kelly Brook

Gen: Horror, Thriller

An de productie: 2010

In fiecare an, populatia statiunii Lake Victoria explodeaza de la 5000 de locuitori la 50 000, pe timpul vacantei de primavara, cand adolescentii pusi pe betie si distractie invadeaza plaja si petrec si ziua si noaptea.

Dar anul acesta exista un motiv mult mai serios de ingrijorare, pe langa obsinuitele mahmureli si plangerile locuitorilor. Teroarea e pe cale sa se instaleze. In adancurile intunecate ale lacului, un cutremur elibereaza niste creaturi preistorice: pesti piranha monstruosi, peste care evolutia a trecut fara a-i atinge. Captivi de milioane de ani, pradatorii feroce se aduna in bancuri imense pentru a-si satisface foamea, devorand totul in cale. Tinerii iresponsabili care se scalda fara griji in apele lacului Victoria sunt prada perfecta. Seriful Julie Forester (Elisabeth Shue), impreuna cu Fallon, adjunctul sau (Ving Rhames) incearca sa adune o echipa pentru a porni in misiunea de a salva oraselul de amenintarea din adancuri.

Regizorul filmului The Hills Have Eyes si producatorii filmului 300 te invita intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie cu adevarat terifianta.

Titlul original: Once upon a time in Mexico

Titlul romanesc: A fost odata in Mexic – Desperado 2

Regie: Robert Rodriguez

Distributie: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke, Eva Mendes

Gen: Actiune, Comedie

An de productie: 2003

Antonio Banderas revine in rolul cantaretului – El Mariachi. Retras departe de lume, acesta isi propusese  sa stea linistit o vreme, mai ales dupa ce avusese de-a face cu oameni corupti si crime, fiind confundat cu unul dintre cei mai mari mafioti dintr-un orasel mexican. Dar Sands (Johnny Depp), un agent CIA corupt il recruteaza intr-o operatiune menita sa compromita un complot impotriva presedintelui Mexicului. Iar cu aceasta ocazie, adrenalina, crimele si jafurile revin in viata cantaretului devenit deja legenda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.