Interpretând pentru prima dată un personaj animat, actorul Hugh Grant ne face cunoştinţă cu cei mai nepricepuţi corsari, navigând spre celebritate în călătoria haotică şi amuzantă din Piraţii! O bandă de neisprăviţi, disponibil pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, din 22 august, în toate magazinele partenere Pro Video.

 

Cu o distribuţie din care mai fac parte Salma Hayek şi Jeremy Piven, animaţia descrie ambiţia unor piraţi, pe cât de fioroşi pe atât de caraghioşi, de a demonstra că pot fi cei mai buni, fără a uita nicio clipă că aventura este ţelul suprem al oricărui corsar adevărat.

Căpitanul Pirat (Hugh Grant), împreună cu banda lui de neisprăviţi, este hotărât să-și împlinească singurul vis avut vreodată – acela de a câștiga Premiul pentru Piratul anului. Concurența este acerbă, căci pentru titlu va trebui să îi depășească pe fioroșii săi rivali Black Bellamy (Jeremy Piven) și Cutlass Liz (Salma Hayek), care l-au învins la toate competițiile până acum.

În noua sa misiune, membri echipajului de răufăcători vor călători de pe tărâmuri exotice neîmblânzite până pe străzile Londrei victoriene, unde se vor întâlni cu tot felul de situații periculoase și personaje ciudate.

Pe lângă varianta dublată în limba romană, animaţia Piraţii! O bandă de neisprăviţi conţine și o serie de elemente bonus exclusive pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, care vor cuceri întreaga familie: De la stop-cadru la acţiune, Making of, jocul Deghizează-te în pirat și un scurtmetraj nou-nouţ – Așadar, vrei să fii pirat?.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, filmul Piraţii! O bandă de neisprăviţi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD, la un preţ recomandat de 51.90 RON, 79.90 RON și respectiv 139.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.