Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (2 septembrie – 9 septembrie)


Titlul original: Arthur

Titlul românesc: Arthur

Regie: Jason Winer

Distribuţie: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Greta Gerwig

Gen: Comedie

An de producţie: 2011

Preț recomandat DVD: 51.9 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.9 RON

Dragostea sau banii? Aceasta este dilema lui Arthur (Russel Brand), un tânăr şarmant şi iresponsabil într-o comedie ingenioasă şi romantică, cu Hellen Mirren, Jennifer Garner şi Russell Brand în rolurile principale. Descendent al unei familii deosebit de bogate, Arthur n-a luat niciodată viaţa în serios, reuşind întotdeauna să scape din încurcături cu zâmbetul pe buze. Pentru el lucrurile sunt simple: are o avere fabuloasă şi o dădacă, Hobson (Helen Mirren), care nu se dă în laturi de la nimic pentru a-l ține în frâu. Însă, cea mai mare supriză i-o rezervă chiar mama sa, care îi aranjează din senin o căsătorie cu o carieristă convinsă, Susan (Jennifer Garner). Arthur nu are nimic în comun cu ea, din contră, simpla ei prezență îl scoate din minţi, dar din păcate acest mariaj este singura lui posibilitate de a-şi păstra moştenirea. Şi ca să fie totul perfect, în timp ce se fac pregătirile de nuntă, Arthur se îndrăgosteşte de o tânără, Naomi (Greta Gerwig), care nu corespunde absolut deloc aşteptărilor viitoarei soacre. Inspirat de noile sentimente şi ajutat de Hobson, Arthur ia cea mai riscantă decizie de până acum şi alege să experimenteze pentru prima dată ce înseamnă să fie pe picioarele sale.

Titlul original: Temple Grandin

Titlul românesc: Temple Grandin

Regie: Mick Jackson

Distribuţie: Claire Danes, Julia Ormond, David Strathairin, Melissa Farman

Gen: Biografic, Dramă

An de producţie: 2010

Preț recomandat DVD: 39.9 RON

Într-o perioadă în care nu se ştiau foarte multe despre autism, lui Temple Grandin (Claire Danes) i se dă acest diagnostic necruţător la vârsta de 4 ani. Din acest moment viaţa ei se va schimba radical. Temple Grandin, avându-i în rolurile principale pe Claire Danes (Romeo&Juliet), Julia Ormond (The Curious Case of Benjamin Button) şi David Strathairin (Good Night and Good Luck) redă povestea de viaţă a unei tinere femei perseverenţe şi plină de determinare în luptă cu o boală care nu a făcut-o nici pentru o clipă să renunţe la visele ei. Dându-şi seama că are talente speciale, cei din jur o ajută să şi le exploateze, devenind astfel un specialist de renume în comportamentul şi înţelegerea animalelelor.

Titlul original: Tom and Jerry& the Wizard of Oz

Titlul românesc: Tom şi Jerry îl întâlnesc pe Vrăjitorul din Oz

Distribuţie: Joe Alaskey, Frances Conroy, Grey Delisle

Gen: Animaţie

Preț recomandat DVD: 29.9 RON

Simpaticii Tom şi Jerry au plecat în căutarea celebrului Vrăjitor din Oz, de astă dată într-o versiune animată a arhicunoscutei povești. Vă veţi reîntâlni cu Dorothy, Toto, Sperieciori, Omul de Tinichea, Leul sau cu Vrăjitoarea rea din Vest într-o animaţie inconfundabilă. Cei doi, prieteni sau duşmani, în funcţie de cum o cere situaţia, se vor trezi aruncaţi într-o tornadă, vor lupta cot la cot contra maimuţelor zburătoare şi vor lua cu asalt castelul Vrăjitoarei într-o încercare eroică de a-i aduce pe Dorothy şi Toto în siguranţă înapoi în Kansas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.