Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (16 decembrie – 23 decembrie)

Titlul original: 30 Minutes or Less

Titlul românesc: Ai 30 de minute sau bum!

Regie: Ruben Fleischer

Distribuție: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Nick Swardson, Michael Peña, Aziz Ansari

Gen: Acțiune, Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Ai 30 de minute sau bum! este aventura lui Nick (Jesse Eisenberg), un tânăr liniștit care livrează pizza într-un orășel uitat de lume. În momentul în care băiatul se amestecă în planurile a doi criminali urmăriți de poliție (Danny McBride și Nick Swardson), în viața sa se dezlănțuie haosul. Rapit și obligat de infractori să jefuiască o bancă, Nick este capabil de orice pentru a fi salvat, chiar și să-și toarne cel mai bun prieten, Chet (Aziz Ansari).

În doar 30 de minute, Nick și Chet trebuie să scape de poliție, de asasini plătiți, de aruncătoare de flăcări și, în plus, să rezolve și diferențele de opinie dintre ei.

 

Titlul original: Earthbound/ A Little Bit of Heaven

Titlul românesc: Un colț de Rai

Regie: Nicole Kassell

Distribuție: Lucy Punch, Kate Hudson, Kathy Bates, Whoopi Goldberg

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Marley Corbett (Kate Hudson) este tânără, frumoasă și incredibil de amuzantă, dar se teme prea mult de iubirea adevarată și angajamente în general. Deși se folosește de umor pentru a scăpa de lucrurile serioase, o simplă vizită la medic (Gael Garcia Bernal) îi trimite pe amândoi într-o călătorie de redescoperire și încredere, în care se vor îndrăgosti iremediabil.

Cu o distribuție uimitoare din care fac parte Kate Hudson, Gael Garcia Bernal și câștigătoarele premiului Oscar Kathy Bates și Whoopi Goldberg, comedia romantică Un colț de Rai va fi disponibilă pe DVD, începând din luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.