Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (7 octombrie – 14 octombrie)

0
3037
Ascultă acest articol

Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (7 octombrie – 14 octombrie)

Titlul original: The Tree of Life

Titlul românesc: Arborele vieții

Regie: Terrence Malick

Distribuție: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain

Gen: Dramă

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

 

Regizorul Terrence Malick, recunoscut pentru filme clasice precum Badlands sau Days of Heaven, semnează capodopera cinematografică Arborele Vieții/ The Tree of Life, marele câștigător al ediției de anul acesta a Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

O poveste impresionantă despre viața unei familii din vestul mijlociu de la jumătatea anilor 1950, Arborele vieții/ The Three of Life reunește o distribuție de excepție, care îi aduce în rolurile principale pe: Brad Pitt, Sean Penn și Jessica Chastain.

Filmul urmărește călătoria inițiatică a fiului cel mare, Jack, din anii copilăriei până ajunge la maturitate, decepționat și încercând să îndrepte relația complicată pe care o are cu tatăl său (Brad Pitt). Jack (Sean Penn) se simte prins între o lume modernă pe care nu o înțelege și existența credinței.

Arborele vieții/ The Tree of Life îmbină cu succes natura practică și exaltarea spirituală, analizând nu doar viața individului, dar și viața de familie.

 

Titlul original: Hanna

Titlul românesc: Hanna

Regie: Joe Wright

Distribuție: Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Paris Arrowsmith, Olivia Williams, Jason Flemyng, Nathan Nolan

Gen: Acțiune, Thriller

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 99.90 RON

 

Regizat de Joe Wright în maniera unui basm cu tendințe obscure, thrillerul Hanna prezintă viața unei adolescente care începe să cunoască partea nu tocmai frumoasă a lumii care o înconjoară.

Hanna (Saoirse Ronan) a avut o copilărie cu totul neobișnuită fiind crescută doar de tatăl ei Erik (Eric Bana), fost agent CIA, care a urmarit să o transforme în asasinul perfect prin antrenamente dure, izolare și exerciții de vânătoare. Însă, în afara mediului în care a crescut, o așteaptă o misiune pe care trebuie să o îndeplinească. Separată de tatăl ei, Hanna este răpită de un grup de agenți condus de Marissa Wiegler (Cate Blanchett), o femeie cu secrete strâns legate de familia adolescentei.

Captivă în desertul marocan, aceasta decide să acționeze împotriva răpitorilor ei și evadează. Cu o serie de agenți periculoși pe urmele ei, Hanna traversează Europa și se apropie de ultima sa țintă, când va afla adevărul despre originea sa.

 

Dinastia Tudorilor – Sezonul 3

Titlul original: The Tudors

Titlul românesc: Dinastia Tudorilor

Regie: Steve Shill

Distribuție: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill,  Anthony Brophy, Sarah Bolger

Gen: Dramă, Istoric

An de producție: 2007

Preț recomandat DVD: 59.90 RON

 

Sezonul al treilea din serialul Dinastia Tudorilor/ The Tudors îl gaseste pe regele Henry (Jonathan Rhys Meyers) la vârsta de 27 de ani, în plină ascensiune politică, dar cu multe probleme personale și profesionale. Pe plan politic, Dinastia Tudorilor este vulnerabilă din interior, în timp ce în nordul Angliei pornește o revolta împotriva reformei. Pentru a înăbuși răscoala, Henry își etalează complexitatea abilităților de conducător, fiind dispus să asculte și demonstrându-se, în același timp, nemilos cu instigatorii. În aceeași perioadă, vom asista și la ascensiunea și apoi dramatica ruinare a lui Sir Thomas Cromwell (James Frain), arhitect al reformării.

 

Dinastia Tudorilor – Sezonul 4

Titlul original: The Tudors

Titlul românesc: Dinastia Tudorilor

Regie: Steve Shill

Distribuție: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill,  Anthony Brophy, Sarah Bolger

Gen: Dramă, Istoric

An de producție: 2007

Preț recomandat DVD: 59.90 RON

 

Sezonul al patrulea din celebra serie Dinastia Tudorilor/ The Tudors prezintă ultimii ani din viața regelui Henry al-VIII-lea (Jonathan Rhys Meyers), una dintre cele mai ilustre figuri din istoria Angliei. Deși conduce de mulți ani și domnia sa ar trebui să fie una liniștită, viața lui Henry este la fel de controversată și tumultoasă ca la început.

Jonathan Rhys Meyers ne dezvăluie viața intimă a tânărului monarh care, obsedat de dorința de a avea un moștenitor băiat, va cutremura din temelie viziunea asupra căsniciei, bisericii și lumea pentru totdeauna. De la cucerirea și ulterior distrugerea lui Anne Boleyn, până la pasiunea mistuitoare pentru tânăra de 17 ani, Katherine Howard, scandalul, trădarea și puterea transformă sezonul al patrulea din Dinastia Tudorilor în cea mai bună dramă a ultimilor ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.