Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (15 octombrie – 22 octombrie).

Titlul original: The Back-up Plan

Titlul romanesc: Plan de rezerva

Regie: Alan Poul

Distributie: Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin, Michaela Watkins

Gen: Comedie, Romantic

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Dupa ani de zile de intalniri esuate, Zoe (Jennifer Lopez) decide ca nu mai are rost sa-si astepte alesul, asa ca merge la doctor pentru mult planificata inseminare artificiala. Dar  cu destinul nu-i de glumit, asa ca tanara da chiar peste Stan, un tip fermecator, inteligent si tandru, care se va dovedi alesul inimii ei. Ce se va intampla atunci cand Stan va afla de sarcina? Totul se va transforma intr-o comedie romantica care ne va arata tuturor, cu mult umor, ca viata te ia de cele mai multe ori prin surprindere.

Titlul original: Death at a funeral

Titlul romanesc: Inmormantare cu peripetii

Regie: Neil LaBute

Distributie: Martin Lawrence, Keith David, Danny Glover, Loretta Devine

Gen: Comedie

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Atunci  cand  capul unei  familii  nord-americane  disfunctionale  se  stinge  din  viata,  toti membrii familiei  se  reunesc  in  casa  decedatului  pentru  a  participa  la  priveghi  si  la ceremonia de inmormantare. Pe  masura  ce  tensiunile  se acumuleaza, animozitatile se cristalizeaza si conflictele dintre rude reizbucnesc, secretele de multa vreme ingropate ale familiei  sunt dezvaluite, iar consecintele sunt hilare  si  imprevizibile. Situatia se complica atunci  cand  un  pitic  homosexual  pe  care  nimeni  nu  il  cunoaste pretinde ca este iubitul decedatului si ameninta sa genereze un scandal public daca nu ii sunt satisfacute pretentiile financiare.

Titlul original: Tom and Jerry Global Games

Titlul romanesc: Tom si Jerry: Competitia internationala

Gen: Animatie

Pret recomandat DVD: 43.9 RON

Pregateste-ti bagajele pentru o calatorie in jurul lumii alaturi de cel mai indragit soricel si cea mai iubita pisica in animatia Tom si Jerry: Competitia internationala / Tom and Jerry Global Games. Din SUA pana in Japonia si din Egipt pana in Grecia, Tom si Jerry trec prin aventuri uimitoare si peripetii amuzante, ce te vor tine cu sufletul la gura. Cele sase episoare animate sunt un bilet la clasa intai spre distractie pentru intreaga familie. Toata lumea la bord in Tom si Jerry: Competitia internationala / Tom and Jerry Global Games!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.