Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Noiembrie


Titlul original: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Titlul românesc: Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2

Regie: David Yates

Distribuție: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Tom Felton, Helena Bonham Carter, Maggie Smith, Bonnie Wright

Gen: Aventură, Fantastic

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD, BLU-RAY și BLU-RAY 3D Combo Pack

 Seria bazată pe celebrele romane ale lui J.K. Rowling a ajuns la final. Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2, ultimul film al fenomenului mondial, este și cel mai spectaculos de până acum, oferind pentru prima oară spectatorilor o experiență cinematografică unică, datorată înaltei tehnologii 3D pe BLU-RAY.

Mai mult, în acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călatorie ia sfârșit cu dramatica incleștare între bine și rău. După ce au distrus un Horcrux și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții, Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o șansă de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să pună mâna pe Bagheta de Soc și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.

Interpretând pentru ultima dată legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint și Emma Watson, își iau rămas bun de la fani alături de alți actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter și Robbie Coltrane, ducând la bun sfârșit cu stil decada Harry Potter.

 

Titlul original: The Hangover Part II

Titlul românesc: Marea mahmureală 2

Regie: Todd Phillips

Distribuție: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Paul Giamatti, Mike Tyson

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD și BLU-RAY

 Marea Mahmureală 2 este continuarea marelui succes din 2009, Marea Mahmureală, care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile și a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria “Comedie sau Musical”.

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha își reiau rolurile din prima parte, la fel și Jeffrey Tambor, Ken Jeong și Mike Tyson.

În Marea Mahmureală 2, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să riște din nou și optează pentru o variantă sigură și liniștită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie.


Titlul original: Green Lantern

Titlul românesc: Green Lantern: Protectorul Universului

Regie: Martin Campbell

Distribuție: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard, Blake Lively, Geoffrey Rush, Tim Robbins, Mark Strong

Gen: Acțiune, SF

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe Blu-ray si DVD

Undeva în spațiu, într-un univers pe cât de vast, pe atât de misterios, există de secole întregi o forță aparent insignifiantă, capabilă în realitate să dezlănțuie puteri nebănuite. Mesageri ai păcii și justitiei, ei sunt soldații Green Lantern, însiși Protectorii Universului. O frăție de războinici dedicați menținerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este înzestrat cu câte un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

În momentul în care noul inamic, Parallax, amenință să distrugă echilibrul puterii din univers, atât destinul lor, cât și cel al Pământului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodată să facă parte din rândurile lor. Un pilot excepțional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodată un tânăr imatur, care dacă va putea să își învingă temerile și să își demonstreze abilitățile, va reuși nu doar să îl învingă pe Parallax, dar să și devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se duce acum în Green Lantern: Protectorul Universului.

 

Titlul original: Bad Teacher

Titlul românesc: Profă rea, dar buuună

Regie: Jake Kasdan

Distribuție: Cameron Diaz, Lucy Punch, Jason Segel, Justin Timberlake, John Michael Higgins

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD și BLU-RAY

 Elizabeth (Cameron Diaz) este o profesoara complet lipsită de vocație. Ironică, nemiloasă și obraznică, femeia visează să se căsătorească cu un bărbat bogat care să o scutească de multe eforturi inutile. Când logodnicul ei o părăsește, aceasta pune ochii pe un tânăr foarte bogat și extrem de atrăgător (Justin Timberlake), care de fapt este interesat de o altă profesoară (Lucy Punch).

Când Elizabeth se vede nevoită să refuze avansurile profesorului de sport (Jason Segel), un tip sarcastic și cam șters, consecințele planului său îndrăzneț sunt de fapt o lecție de care atât elevii, colegii, cât și ea însăși aveau nevoie.

Profă rea, dar buuună asigură o comedie debordantă, ce îi reunește în rolurile principale de binecunoscuții Cameron Diaz, Justin Timberlake și Jason Segel.

 

Titlul original: Sharpay’s Fabulous Adventure

Titlul românesc: Minunata aventură a lui Sharpay

Regie: Michael Lembeck

Distribuție: Ashley Tisdale, Austin Butler, Cameron Goodman, Bradley Steven Perry

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

 Sharpay Evans (Ashley Tisdale) are un singur vis… acela de a deveni o actriț faimoasă. În urma unui număr de dans, celebrul producător Jerry Taylor (Pat Mastroianni) decide să-i ofere un rol pe Broadway mai intâi câinelui ei Boi.

Încântată de propunere, Sharpay își convinge părinții să o lase să se mute singură în New York, cu singură condiție că dacă planurile nu îi reușesc, să se întoarcă și să lucreze cu părinții ei într-un restaurant.

În marele oraș, însă, lucrurile nu par atât de simple și aici începe aventura lui Sharpay. Urmăriți visul unei adolescente și pe incredibil de talentatul ei cățel în comedia Minunata aventură a lui Sharpay, din noiembrie pe DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.