Împreună cu multe vedete și mascotele îndrăgiților Erik și Lovelace, sute de copii au luat cu asalt miercuri seara cinematograful Grand Cinema Digiplex la avanpremiera de gală a filmului Happy Feet 2: Mumble dansează din nou.

 Horia Brenciu a fost primul care a făcut senzație în compania micuților prezenți la eveniment, alături de care a cântat și a dansat, povestindu-le întâmplările amuzante din timpul realizării dublajului pentru film. Loredana a sosit la eveniment însoțită de trupa ei și bineînțeles de fiica sa Elena. Vedetelor din film li s-au  alăturat în scurt timp Alex Dima și Sara, fiica sa, Ioana Maria Moldovan, Madalina Draghici, Irina Mohora, Amalia Nastase și Roxana Iliescu. De la eveniment nu au lipsit nici soția și cele două fetițe ale lui Pavel Bartos, Eva și Rita, care au fost foarte mândre să-și poată urmări tatăl pentru prima dată în interpretarea unui personaj pozitiv într-un film de animație. Atât vedetele, cât și toți părinții au râs, au cântat și au făcut poze cu Erik și Lovelace, alături de copii, participând activ la momentul organizat special pentru cei mici de către Zurli.

Partea a doua a animației premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica și pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  – Pink) și prietenii lor, îndrăgiții Ramon și Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Așa că fuge de acasă și îl întâlnește pe Mighty Sven, un pinguin care poate să zboare! Așa că Mumble nu are nicio sansă să se compare cu noul și carismaticul idol.

O producție Warner Bros. Pictures in asociere cu Village Roadshow,  Happy Feet 2: Mumble dansează din nou  este distribuit în România de MediaPro Distribution  din 6 ianuarie, în următoarele locații:  Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Odeon Cineplex Cluj și celălalte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.