Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (27 ianuarie – 3 februarie)

0
1339
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (27 ianuarie – 3 februarie)


Titlul original: Colombiana

Titlul românesc: Columbiana

Regie: Olivier Megaton

Distribuție: Zoe Saldana, Jordi Molla, Lennie James, Michael Vartan, Cliff Curtis

Gen: Acțiune, Dramă

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Columbiana este un action thriller impresionant, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenței fără limite și, nu în ultimul rând, a răzbunării.

La vârsta de numai 9 ani,  Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinților săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanțe, copila reușește să scape de asasini și se refugiază în Chicago, la unchiul său Emilio.

Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească și să-l extermine pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ține departe de o viață însângerată, tânăra devine repede un asasin profesionist cu metode unice și începe să își caute dreptatea. Antrenată să ucidă, nu iartă și nu uită. Acum, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare în Paris și de la regizorul Transporter 2, ProVideo lanseaza pe DVD, Columbiana, un action thriller care îți va tăia respirația.

Titlul original: Contagion

Titlul românesc: Contagion: pericol nevăzut

Regie: Steven Soderbergh

Distribuție: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet

Gen: Action, Thriller

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Amenințată de un virus cumplit, omenirea este pusă la grea încercare în Contagion: Pericol nevazut, un action thriller cutremurător în regia celebrului Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven, Erin Brockovich). Neștiind exact cu ce se confruntă, specialiștii privesc neputincioși cum noua epidemie se extinde cu o viteză fulminantă și amenință să decimeze populația în doar câteva zile.

Misiunea autorităților de a ține situația sub control devine aproape imposibilă, în condițiile în care panica iscată între oameni devine la fel de puternică ca însuși virusul, iar paranoia pune stăpânire pe întreaga populație. Cu timpul în defavoarea lor, medicii încearcă cu disperare să găsească un antidot, fiecare secundă scursă aducându-i cu un pas mai aproape de sfârșitul tragic.

Disponibil pe BLU-RAY și DVD începând cu luna februarie, Contagion: Pericol nevăzut este realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns și reunește o distribuție de excepție: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow și mulți alții.

Titlul original: The Double

Titlul românesc: Dublu

Regie: Michael Brandt

Distribuție: Richard Gere, Topher Grace, Martin Sheen, Odette Annable

Gen: Dramă, Mister

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

În drama Dublu, un agent CIA pensionat, Paul Shepherdson (Richard Gere) și un tânăr agent FBI, Ben Geary (Topher Grace), pornesc pe urmele asasinului sovietic Cassius, care a revenit în atenția poliției după uciderea unui senator american.

Dacă pentru Shepherdson crimele lui Cassius reprezintă un caz mai vechi nerezolvat care l-a urmărit întreaga carieră, pentru Geary modul de lucru al asasinului sunt informații teoretice incluse în teza sa de masterat.

Pe măsură ce Shepherdson și Geary se apropie tot mai tare de criminal, investigațiile îi îndreaptă către noi piste neașteptate, revelația determinându-i să-i analizeze cu mai multă atenție și suspiciune pe oamenii din jurul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.