“Statham este actorul tuturor posibilităților, cel pentru care nimic și nimeni nu îi poate sta în cale, un fel de Chuck Norris al timpurilor moderne.”

Chev Chelios (Jason Statham, The Italian Job) este un asasin profesionist foarte căutat pentru servicile prestate fără greșeală , dar în ultima misiune înainte de a se retrage el lasă victima să îi scape. Această greșeală îi poate fi fatală și de aici Chev își i-a soarta în propriile mâini și pornește într-o cursă de supraviețuire împotriva celui care la otrăvit. Dar trebuie să fie atent și la otrava din corp care poate fi neutralizată doar cu adrenalina… dar acest remediu este de scurtă durată și dacă m-ai vrea să rămână în viață trebuie să găsească medicamentul care îl vindecă.

Jason Statham și Amy Smart fac pereche în acest thriller care duce acțiunea și adrenalina la cote maxime.

Revenind la film: acesta are acel „ceva” care te ține în priză și te face să îți dorești mai mult și mai mult și nu ai vrea să se termine prea curând. Un adevărat film de acțiune, dar cu unele scene, zic eu, destul de exagerate sau chiar de domeniul fantasticului, dar cum ne-am obișnuit până acum, Statham este actorul tuturor posibilităților, cel pentru care nimic și nimeni nu îi poate sta în cale, un fel de Chuck Norris al timpurilor moderne.

Acest film a devenit odată cu trecerea timpului unul clasic de acțiune pentru mulți cinefili printre care și eu, un mare fan al lui Statham. Dar ce am reușit să remarc acum este faptul că cei doi regizori-scenariști Brian Taylor și Mark Neveldine și-au făcut debutul regizoral cu Crank.

Recomand acest film tuturor celor care doresc  o porție sănătoasă de acțiune bine legată care te face să vrei mai mult.

[rating:4.5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.