După imensul succes al filmului Înfruntarea Titanilor, distribuit acum pe BLU-RAY și DVD de Pro Video, legendara confruntare dintre oameni, zei și titani continuă cu pelicula Furia Titanilor, o producție Warner Bros. Pictures, adusă pe marile ecrane din țară în 3D și IMAX® 3D de către MediaPro Distribution, începând cu 30 martie.

 Fanii celebrei aventuri, care îi are în rolurile principale pe Sam Worthington, Liam Neeson și Ralph Fiennes, vor putea viziona filmul Furia Titanilor la cinematografele din țară, iar pe baza biletului achizitionat vor primi un voucher care garantează o reducere de 50% la achiziționarea filmului Înfruntarea Titanilor pe BLU-RAY sau DVD, exclusiv  de pe site-ul www.provideo.ro.

Pentru a vă bucura de reducere, tot ce trebuie să faceți este să intrați până pe 15 iunie pe site-ul www.provideo.ro, să lansați comanda online pentru DVD-ul sau BLU-RAY-ul Înfruntarea Titanilor și să introduceti codul de reducere de pe voucher în câmpul dedicat din pagina coșului de cumpărături.

În Înfruntarea Titanilor, oamenii se răzvrătesc împotriva zeilor, iar Hades (Ralph Fiennes) îl convinge pe Zeus (Liam Neeson) să dezlănțuie asupra omenirii Kraken-ul, monstrul creat pentru a învinge titanii, riscând eliberarea acestora. Este prilejul perfect pentru a prelua supermația Olimpului. Însă Perseu (Sam Worthington), fiul lui Zeus, crescut pe Pământ de o familie de pescari, pornește la luptă pentru a salva omenirea și a restabili balanța puterii în Olimp.

Acum, Furia Titanilor îi găsește pe zei în pericolul de a-și pierde nemurirea, precum și controlul asupra titanilor și al liderului lor de temut: Kronos, tatăl celor trei frați Zeus, Hades și Poseidon. Hades și Ares (Edgar Ramirez) schimbă tabăra și fac o alianță cu Kronos, fără să le pese ca eliberarea titanilor ar însemna sfârșitul lumii. Astfel, pentru ca infernului să nu se dezlănțuie pe pământ, Perseu și Zeus trebuie să coboare ei în adâncurile iadului.

Furia Titanilor, un film adus de MediaPro Distribution, poate fi vizionat în cinematografele din țară începând cu 30 martie, iar pe baza biletului achiziționat poate fi comandată prima parte a aventurii, Înfruntarea Titanilor, pe DVD sau BLU-RAY la jumătate de preț, doar pe www.provideo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.