Rita Ora și Taika Waititi sunt gazdele Galei MTV EMA 2022

0
264
Ascultă acest articol


Superstarul Rita Ora și scenaristul, regizorul și actorul Taika Waititi, câștigător al unui premiu Oscar® și al unui premiu GRAMMY vor fi gazdele “MTV EMAs” 2022. Evenimentul va avea loc în Düsseldorf pe 13 noiembrie, iar spectatorii din România vor putea să urmărească gala pe Comedy Central, pe 13 noiembrie, de la ora 21:00.

“Suntem încântați să fim gazdele ediției din acest an a MTV EMA și să sărbătorim cei mai buni artiști și cele mai bune audiții din întreaga lume”, au declarat Rita Ora și Taika Waititi. “Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de această seară alături de toți acești artiști talentați.”

Rita Ora a adăugat: “Sunt încântată să fiu din nou gazdă, iar faptul că împart scena cu Taika face ca acest moment să fie cu atât mai special. Avem de toate la ediția din acest an a EMAs: surprize amuzante, modă fantastică, comedie și, mai presus de toate, muzică uimitoare! Abia așteptăm ca publicul să împărtășească aceste momente cu noi.”

“Rita Ora este o favorită de mult timp a MTV/EMA și suntem absolut siguri că acest duo puternic pe care îl formează împreună cu multitalentatul Taika Waititi va pregăti terenul pentru o noapte electrizantă de celebrare a muzicii de pretutindeni”, a declarat Bruce Gillmer, President of Music, Music Talent, Programming and Events la Paramount și Chief Content Officer of Music al Paramount+.

Până pe 9 noiembrie, fanii își pot vota favoriții din 17 categorii neutre din punct de vedere al genului: „Best Song”, „Best Artist”, „Best Collaboration” și două categorii noi, „Best Longform Video” și „Best Metaverse Performance”. Votarea se face pe www.mtvema.com și este deschisă până pe 9 noiembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.