Regizat de celebrul David Fincher și premiat cu un Oscar pentru “Cel mai bun montaj”, thrillerul Fata cu dragon tatuat este o poveste plină de suspans, intrigi politice și mistere, disponibilă din 18 aprilie pe BLU-RAY și DVD, în toate magazinele de specialitate partenere ProVideo

Adaptare a romanului suedez de succes scris de Stieg Larsson, filmul mult așteptat de fanii genului reunește o distribuție de excepție din care fac parte Daniel Craig, Rooney Mara,  Christopher Plummer și Robin Wright.

În centrul acțiunii se află un jurnalist căzut în dizgrație (Daniel Craig) care,  împreună cu o tânără excentrică acoperită de tatuaje și pierce-uri (Rooney Mara), vor încerca să descopere motivul unei misterioase dispariții din urmă cu mai bine de 40 de ani. Însă, pe parcursul investigației, cei doi descoperă o rețea imensă de corupție la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind cele aproape patru ore de elemente bonus exclusive de pe BLU-RAY și DVD, care conțin mai multe interviuri cu actorii, scene căzute la montaj, filmări de la repetiții sau probe și comentariile audio ale regizorului David Fincher.

Un produs marca Sony Home Entertainment, distribuit de către ProVideo, filmul Fata cu dragon tatuat poate fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 79.90 RON și 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.