Cele mai îndrăgite mascote Disney, împreună cu actorii Jason Segel și Amy Adams, pregătesc un nou spectacol grandios, plin de peripeții și replici amuzante în comedia Păpușile Muppets, distribuită de Pro Video, din 23 mai, în toate magazinele de specialitate.

  În ciuda drumurilor total diferite pe care au mers, păpușile Foozie, Miss Piggy, Animal și Gonzo se reunesc pentru a-și încânta fanii din toată lumea cu o nouă reprezentație strălucitoare, cu cântece amuzante și dansuri antrenante, menite să reînvie spiritul comediei care le-a consacrat.

Aflați în vacanță la Los Angeles, trei dintre cei mai mari fani ai păpușilor Muppets descoperă îngrozitorul plan al unui petrolist meschin de a demola teatru acestora pentru a exploata rezerva de petrol descoperită sub clădire.

Pentru a aduna 10 milioane de dolari necesari pentru salvarea teatrului, cei trei prieteni vor lupta pentru organizarea unui maraton TV și reunirea celebrelor păpuși într-un show fara precedent.

Cu o imagine excepțională și un sunet de o claritate impresionantă, ediția pe DVD vine și cu elemente bonus de-a dreptul ilare adunate în cea mai lungă galerie de gafe din istoria Păpușilor Muppets.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment și distribuit de către Pro Video, Păpușile Muppets poate fi achiziționat pe DVD din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.