Ascultă acest articol

Liam Neeson luptă împotriva naturii în The Grey: La limita supraviețuirii.

Unul dintre cei mai reprezantativi actori ai filmelor de acțiune, Liam Neeson coordonează o confruntare de proporții, om versus natură, în thriller-ul The Grey: La limita supraviețuirii, distribuit de către Pro Video pe DVD,  în toate magazinele de specialitate, începând cu 20 iunie.

Regizat de Joe Carnahan (Echipa de șoc), filmul impresionează printr-o serie de efecte speciale de înaltă definiție, acțiune din plin, tensiune la cote maxime, dar și multe lecții despre curaj, loialitate și relația omului cu natura.

Acțiunea din The Grey: La limita supraviețuirii se desfășoară în Alaska, pe un ger cumplit, unde un grup de muncitori de la o uzină petrolieră luptă să supraviețuiască în urma prăbușirii avionului cu care trebuiau să ajungă acasă.

Aflat printre supravieţuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vanator nemilos, devine acum liderul grupului care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de o haită de lupi preistorici fioroşi.

Lupta a început şi pe măsură ce sălbăticiunile răpun victimele una câte una, şansele de supraviţuire pentru cei care mai rezistă devin din ce în ce mai slabe. În condițiile în care nici vremea nu este deloc prietenoasă, Ottway rămâne singura lor speranță de salvare…

Începând din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supraviețuirii este distribuit în exclusivitate de Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale,  magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, la un preț recomandat de 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.